De 5 meest wanstaltige reality-programma?s

Media door Karin
Ik ben een sucker voor reality-tv. Hoe wanstaltiger het programma, hoe liever ik ernaar kijk. En afgelopen jaren zijn er Heul Veul vunzige reality-programma's voorbijgekomen. Ze.nl zet de meest wanstaltige voor je op een rijtje...

1.    De Gouden Kooi

Uiteraard moet dit beruchte reality-programma op één! Ook wel de ranzige versie van Big Brother. Het doel was om elkaar het huis uit te pesten totdat je de enige was die nog overbleef en je het geldbedrag van één miljoen euro had gewonnen. Uiteindelijk ging Terror Jaap ermee vandoor. Wat de Gouden Kooi heeft opgeleverd? Een mislukt huwelijk tussen Huub en Claire, een Terror Jaap die zijn miljoen er al doorheen heeft gejast en geflopte reality-carrières voor Amanda en Nadia. Maar met je verstand op nul was het altijd fijn om te kijken hoe Terror Jaap in zijn eigen kots rolde en de meiden weer eens in een bitchfight verzeild raakten.

fout in embed: media provider niet ondersteund


2.    Temptation Island
Temptation Island

, kom terug! Ik mis je! Het programma bestond uit heerlijk getypcaste stelletjes waarvan de relatie al op de rand van de afgrond stond, vermenigvuldigd met knappe vrijgezellen die ze het hof maakten. En dat compleet gescheiden van elkaar. Probeer dan maar eens trouw te blijven aan je vriend of vriendin... Dit programma heeft dan al menig liefdeskoppel bruut uit elkaar gerukt!

fout in embed: media provider niet ondersteund


3.    Can?t Buy Me Love

Ingrediënten: vrouwen met siliconentieten en liplijntjes en mannen met een halve pot gel en een groot ego. Vervolgens dient men stelletjes met elkaar te vormen en zo lang mogelijk in het huis te blijven. Je probeerde dus je vriend(in) ervan te overtuigen dat het echte liefde was om vervolgens met het geld naar huis te gaan. Of was het nou toch liefde..?

fout in embed: media provider niet ondersteund


4.    De Villa
The Villa

was oorspronkelijk een Engels datingprogramma, maar sinds afgelopen herfst is er ook een Nederlandse versie op RTL 5 te zien (geweest). Het concept? Zet vier jongens en  vier meiden vol hormonen in één villa in een feestoord in Spanje en volg ze een week lang met de camera. Elke week komt er een nieuwe groep met heren en dames in het huis. Oh, en de computer heeft de dames aan de heren gematcht en aan het eind van de week wordt bekend of de vonk ook in het echt is overgeslagen. (Maar dat doet er natuurlijk niet toe, het gaat om de tong- en seksscènes). Klinkt als een erg educatief programma!

fout in embed: media provider niet ondersteund


5.    Dames in de Dop

Dit programma heeft natuurlijk alle ingrediënten om lekker trashy - en dus succesvol - te worden. Neem een paar niet al te slimme, dellerige meiden en stop die in één huis met als doel ze op te leiden tot echte dames (lees: met als doel om lekkere trashy tv te maken). Wie aan het einde van het programma zich het meest ontpopt heeft tot een keurige dame in de dop heeft gewonnen en gaat er met een geldbedrag vandoor.

fout in embed: media provider niet ondersteund


Wat is jouw favoriete reality-programma? En welk programma vind je het meest verschrikkelijk?