Wie volgt Tony Junior op en wordt de volgende Bachelor?

Celebs door Jennifer

Het seizoen van De Bachelor met Tony Junior is nog maar net afgelopen en nu al gaan geruchten over de identiteit van de volgende Bachelor! Volgens Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven zijn de geruchten heel sterk dat Thomas van der Vlugt (29), vooral bekend van StukTV, de volgende is die op zoek gaat naar ware liefde. Wij vonden dit een mooi moment om even te kijken welke andere, mannelijke BN’ers nog beschikbaar zijn.

Lees ook: Met deze tips voel jij je ultiem ontspannen op je eerste date!

Barman Victor

Als eerste de man met ogen om in te verdrinken, Victor Abeln (37), oftewel de sympathieke barman uit het tv-programma First Dates. Toen bekend werd dat hij weer vrijgezel is, gingen waarschijnlijk veel vrouwelijke harten sneller kloppen. Met hem willen zij vast wel meer dan alleen een eerste date! En wie weet hij ook ooit met een van hen?

Domien Verschuuren

Radio-dj Domien Verschuuren (33), bekend van Qmusic, is sinds afgelopen maart weer vrijgezel na een prille relatie. Daarvoor was hij 11 jaar samen met Caroline, met wie hij zelfs even verloofd was. Maar nu dus voor zover wij weten alweer een aantal maanden single. Deze knapperd mag ons gerust alles vertellen over de nieuwste hits onder het genot van een gin-tonic (of twee).

Beau Schneider

Of deze 33-jarige acteur, vooral bekend van zijn rol als Tim Bouwhuis in GTST, nog single is, is niet helemaal duidelijk. Hij houdt zijn leven nogal privé. Maar zolang er geen duidelijke signalen te zien zijn op Instagram, mogen we altijd wegzwijmelen, toch? Stel je voor: Beau, met zijn brede lach, in strak pak en een rode roos in zijn hand… Smelt je al weg?

Guido Spek

Naast Beau is ook zijn soapbroertje Guido Spek (31), bekend van zijn rol als Sjoerd Bouwhuis in GTST, naar het schijnt nog op de markt. Deze leuke man met zijn mooie, lange manen kan niet alleen acteren, maar ook muziek maken. Op zijn Instagram laat hij regelmatig horen hoe goed hij kan zingen. Hoe romantisch zou het zijn als hij een serenade zingt… voor jou!

Rick Brandsteder

Tot slot de 37-jarige presentator Rick Brandsteder, die een imago heeft opgebouwd van rokkenjager. Iets waar hij zich zeer bewust van is. Afgelopen zomer vertelde hij echter in een interview dat mensen kunnen veranderen. Zou het? Voor zover wij weten is Rick momenteel nog vrij. Hoewel hij misschien wat ouder is vergeleken met bovenstaande mannen, zou hij zeker niet misstaan in De Bachelor. Een deelname aan De Bachelor kan bovendien een mooie kans zijn om te laten zien hoe hij naar eigen zeggen veranderd is. Wie weet schuilt er een heel romantisch, monogaam iemand in hem…

Lees ook: Dit is waarom je op mannen met een baard valt

Beeld: BrunoPress