Lifestyle / Celebs
Celebs

VIDEO: Maxime Meiland showt haar nieuwe stulpje met huge inloopkast én handige kattenbak 

Maxime is sinds kort verhuisd naar Noordwijk, samen met haar liefje Leroy en dochter Claire. Het gezin is eindelijk gesetteld en laat dit met trots aan het publiek laten zien: Maxime geeft samen met Claire een hometour via Instagram. Er is een moderne kattenbak gespot voor de katten Jut en Jul, een enorme inloopkast en kleine Claire heeft een eigen badkamer!

Maxime Meiland hometour

Lees ook: Zó vertelde Maxime Meiland haar ouders over tweede zwangerschap

Gezinsuitbreiding

Leroy en Maxime vonden een prachthuis in Noordwijk. Het is een luxe twee-onder-één-kap-woning, die ze hebben gekocht voor 734 duizend euro. De prijs is zacht gezegd niet de kleinste, maar daar krijgen ze een welverdiend, mooi huisje voor terug.

Met 139 vierkante meter, drie slaapkamers, moderne keuken en ruime woonkamer komt het gezin zeker geen ruimte te kort voor meer gezinsuitbreiding. Het kamertje voor het toekomstige kindje van Leroy en Maxime is al uitgekozen, maar nog niet af.

Luxe keuken

In het Instagram-filmpje van Maxime laat ze eerst haar benedenverdieping zien. Het eerste wat we te zien krijgen is de luxe keuken. Normaal gesproken zouden de Meilandjes hier lekker wijnen, maar daar moet Maxime nog eventjes mee wachten vanwege haar zwangerschap.

Moderne kattenbak

Na de tour door de keuken laat Maxime haar bijzondere kattenbak zien. Dit heeft veel nieuwsgierigheid en enthousiasme opgewekt bij haar volgers. Veel mensen vroegen waar Maxime die handige kattenbak heeft gescoord en hoe het werkt. Maxime reageerde met een lacher dat ze de kattenbak heeft gekocht bij PETLUX Premium. In een story laat ze zien hoe de bak werkt.

Enorme inloopkast

Op de tweede verdieping komen we in de slaapkamer van het koppel. Er hangt een TV en er is een groot bed. Dat is nog niet alles, want in deze kamer zit ook een huge inloopkast. Maxime noemt het weliswaar een 'bescheiden inloopkast'. “Ik word hier zo rustig van, dat alles zo netjes ligt. Ik had dit altijd al willen hebben, dus ik ben hier heel erg blij mee,” aldus Maxime. Ook Claire kan haar lol op: ze past hier altijd mama’s schoenen.

Eigen badkamer voor Claire

Op de derde verdieping is de slaapkamer van Claire. Haar bedje is een soort kasteel, waar ze kan spelen met haar knuffels en natuurlijk slapen. Er zit ook een badkamergedeelte in: de 3-jarige Claire kan hier douchen, naar de wc gaan én tandenpoetsen. “Het is ongelooflijk voor iemand van drie, maar het zat nu eenmaal in het huis zo,” zegt Maxime. 

Lees ook: Kim Kardashian reageert op geruchten over affaire met zwager

Beeld: Brunopress