Zó vertelde Maxime Meiland haar ouders over tweede zwangerschap

Celebs door Laura D

Maxime Meiland maakte vorige week bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Voordat ze haar zwangerschap deelde met de wereld, heeft ze natuurlijk eerst aan Erica en Martien verteld dat ze weer oma en opa worden. In de Chateau Meiland-aflevering van maandag konden we zien hoe de Meilandjes op het nieuws reageerden. Wat goeeeed!

Lees ook: Ruud de Wild deelt vreselijk nieuws: 'Ik heb darmkanker'

Verrassing in de taart

Maxime en Leroy maakten het bekend door een mooie taart. Erica opent de taartdoos en ziet de pregnancy announcement gelijk. Erica staart even naar de doos en vliegt dan de twee in de armen. "Nee joh. Wat leuk! Wat leuk voor Clairtje ook!" roept ze.

Doe niet zo stom

Martien is op dat moment nog op zoek naar gebaksbordjes voor de meegebrachte taart. Hij weet nog helemaal niets. Als hij terugkomt vraagt hij nieuwsgierig wat er aan de hand is. Als hij de taart ziet weet hij meteen dat het om babynieuws gaat. Met tranen in zijn ogen zegt hij: "Zwanger? Maxime, doe niet zo stom". Maxime laat haar ouders het babybuikje zien en dan is het natuurlijk tijd voor bubbels.

Babynamen

Martien heeft al allerlei ideeën voor de kleine. Hij proost met de bubbels alvast op de naam George. Maxime heeft er zelf nog helemaal niet over nagedacht. Maar gelukkig vindt ze George wel een leuke naam. Mocht het een tweeling worden heeft Martien ook al een oplossing: George en Mildred. We zullen het zien!

via GIPHY

Instagram

Maxime, haar vriend Leroy en haar dochtertje Claire maakten het babynieuws via een lieve Instagrampost bekend. Maxime is nu dertien weken zwanger van haar eerste kindje met Leroy. Wanneer ze is uitgerekend en wat het geslacht, wordt hebben de twee nog niet bekend gemaakt. 

De aflevering van Chateau Meiland kun je hier terugkijken. 

Lees ook: John Mayer komt eindelijk met een nieuw album en dit is de preview

Beeld: Brunopress