John Mayer komt eindelijk met een nieuw album en dit is de preview

Celebs door Laura D

Wacht jij ook al een tijdje op nieuwe nummers van de koning van zwoele seksnummers, John Mayer? Zijn laatste album, The Search for Everything, stamt alweer uit 2017. Hoog tijd voor een nieuw album dus! Dat vond de zanger zelf ook. Mayer liet via TikTok weten dat zijn nieuwe album al helemaal klaar is. Ennn: we hebben alvast een preview voor je!

Lees ook: Hilarisch: Springende Rob Jetten lijkt sprekend op dit Friends-personage

Ready to release

John Mayer liet afgelopen zondag via TikTok weten dat zijn nieuwe album is opgenomen en gemixt. Al een paar maanden zelfs. Hij heeft het naar verschillende vrienden gestuurd om naar te luisteren. Een van die vrienden is zanger Charlie Puth, die in de comments laat weten dat hij al een favoriet nummer heeft. We zijn jaloers!

@johnmayer

It’s probably time ##newmusic

♬ original sound - johnmayer

Preview

John ‘dreigde’ op TikTok om alvast een sneak preview van een single te delen. De reacties werden al helemaal enthousiast en konden niet wachten. Maandagochtend deelde hij onderstaande video, mét een deel van zijn nieuwste single. Met als caption: “choo choo here comes new music”, is John op de eerste gitaarakkoorden van zijn nieuwe single aan het knuffelen met een paar honden. Wanneer het album (of de videoclip) precies uitkomt is helaas nog niet bekend.

@johnmayer

choo choo here comes new music #songwriter #music #newmusic

♬ original sound - johnmayer

 

Lees ook: Heftig! Douwe Bob werd met wapen bedreigd en beroofd

Bron: Brunopress