Pearl Jozefzoon ? The Time Is Now (+WIN!)

Winacties door Redactie Ze.nl
Ken je Pearl Jozefzoon nog uit The Voice of Holland 1? De donkere schone met het gouden keeltje heeft na lang wachten eindelijk haar popklassieke debuutalbum uitgebracht. Wij spraken de zangeres kort en mogen 10 cd?s weggeven!
 
We kennen allemaal Ben Saunders die na The Voice of Holland sky high ging. Maar Ben was natuurlijk niet de enige ster die werd ontdekt in de talentenjacht. Ook Pearl Jozefzoon viel op door haar gouden keeltje. In hoeverre is haar leven sindsdien veranderd? ?Na The Voice startte mijn carrière als solist. Daarvoor was ik ook aan het optreden maar meer in een ensemble en in theaters", vertelt Pearl. "Nu treed ik solo op door het land. Ook word ik door de populariteit van het programma regelmatig herkend op straat. Dat is ook anders dan vroeger maar het went.?

Het album 'The Time Is Now'
Toch hebben we een lange tijd moeten wachten op het eerste album van Pearl. Waarom is dat eigenlijk? ?Ik wilde na The Voice niets afraffelen. Ik wilde de tijd nemen om te ontdekken en uit te zoeken wat ik wilde uitbrengen als artiest en ging op zoek naar een concept wat uniek is. Na het programma Van Popster tot Operaster waar ik ook aan meedeed (dat ze ook won, red.), kwam de inspiratie om dit album tot stand te brengen. The Time Is Now is dan ook een combinatie van pop en klassiek. Popnummers in een klassiek jasje en andersom, ondersteund door een prachtig orkest!" vertelt de zangeres enthousiast. "Er staan vijf nieuw geschreven nummers op. De rest van de nummers zijn bewerkingen van bestaande nummers. Ik denk dat het heel goed kan aanslaan bij mensen. Een bekende melodie en dan toch in een nieuw jasje. Het is dan herkenbaar maar toch vernieuwend én uniek! Als je nieuwsgierig bent naar deze unieke combinatie van pop en klassiek dan raad ik je aan om dit album te kopen. Met veel tijd en liefde hebben we hieraan gewerkt en ik ben erg trots op het resultaat!?
 
 
En?
Wij van de redactie hebben al enkele nummers mogen luisteren, en? zijn erg enthousiast! Wat Pearl al zei: het album is vernieuwend en de combinatie tussen pop en klassiek vinden wij erg mooi, vooral in combinatie met haar prachtige stem. Een aanrader dus!
 
Winnen
Ben jij benieuwd naar het debuutalbum van Pearl Jozefzoon? Ze.nl mag 10 exemplaren van The Time Is Now weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 22 februari 2013.