Ruud de Wild deelt vreselijk nieuws: 'Ik heb darmkanker'

Celebs door Laura

Maandagavond deelde Ruud de Wild erg heftig nieuws tijdens zijn radioshow De Wild in de Middag. De radio-dj heeft darmkanker. Gelukkig is hij er vroeg bij, aldus Ruud. De kanker is nog niet uitgezaaid. 

ruud de wild

Lees ook: Hilarisch: Springende Rob Jetten lijkt sprekend op dit Friends-personage

Vroeg stadium

"Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker", begint Ruud tijdens de show. "Omdat ik er vroeg bij was, hebben ze me snel kunnen helpen. Helaas is niet alles weg en moet ik nog een keer geopereerd worden."

Na de ingreep zal de radio-dj drie maanden revalideren. Dat betekent dus dat Ruud tijdelijk niet meer op de radio te horen is. De komende tijd zal Eddy Keur Wild in de Middag presenteren. "Ze zijn er super snel bij, maar kanker blijft kanker, het blijft iets engs. Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af."

Reactie Olcay Gulsen

Het nieuws van de zieke Ruud slaat in als een bom bij luisteraars en collega's. Ruud en zijn vriendin Olcay Gulsen worden bedolven onder lieve steunbetuigingen. Olcay reageert deze ochtend ook op het heftige nieuws. Op Instagram Stories bedankt ze namens haar vriend voor de berichten: "Bedankt voor al jullie lieve berichten over Ruud. Hij is enorm onder de indruk van al jullie steun en liefde. Ik ga goed voor hem zorgen en jullie op de hoogte houden." 

Lees ook: Heftig! Douwe Bob werd met wapen bedreigd en beroofd

Beeld: Brunopress