Wil je zien: beelden van de traditionele bruiloft van B&B Vol Liefde-Astrid en Harmjan

Celebs door Jennifer

Het realityprogramma B&B Vol Liefde is niet voor niets zo'n succesvol tv-programma. Het scoort mede door het feit, dat er af en toe erg leuke matches uit voortkomen. Zo zagen we afgelopen seizoen publieksfavorieten Debbie en Paul. Daarvoor hadden kijkers ook een droomkoppel om naar te kijken: Astrid en Harmjan. Ze leven een echt Oostenrijks sprookje, waarin ze laatst zelfs zijn getrouwd. En de romantische beelden van hun bruiloft, in traditionele stijl, zijn zojuist op Instagram verschenen!

Romantische beelden van traditionele bruiloft B&B Vol Liefde-Astrid en Harmjan

In het tweede seizoen van B&B Vol Liefde waren Astrid en haar lover Harmjan het meest opvallende koppel. Kijkers genoten wekenlang van de tortelduifjes, die gewoon voor elkaar gemaakt lijken. Na de opnames verliep alles vrij snel. Een paar maanden later gaf Harmjan zijn baan in Nederland op, om in Oostenrijk te kunnen samenwonen met zijn grote liefde. En van het één komt op een gegeven moment dan het ander. Een jaar voor de bruiloft heeft Harmjan zijn geliefde Astrid ten huwelijk gevraagd. En afgelopen dinsdag - op 10 oktober 2023 - was het eindelijk zover: het droomkoppel is in het huwelijksbootje gestapt!

Eerder werd al bekendgemaakt, dat hun huwelijk niet een normale bruiloft zou worden. Ze wonen natuurlijk in Oostenrijk. Daarom wilden ze graag in traditionele stijl trouwen. Dat klinkt bijzonder, maar ziet er ook zeker bijzonder uit, zien we nu op romantische beelden van het huwelijk. Via Instagram heeft trouwambtenaar Mariëlle Jongemans een video gedeeld met sfeerimpressies. Onder de video schrijft ze: "Wat een heerlijke trouwdag mochten wij beleven in Oostenrijk. Heel veel geluk samen."

Trouwen in Oostenrijkse dirndl jurk en lederhosen

Op de beelden zien we dat de gasten ook allemaal gehuld zijn in Oostenrijkse klederdracht. Harmjan draagt bij zijn trouwoutfit typische Oostenrijkse lederhosen. Geweldig! Naast hem zien we Astrid in een mooie, rode dirndl trouwjurk. Dat is een typisch Oostenrijkse outfit voor vrouwen. Tijdens het huwelijk werd Astrid overigens weggegeven door haar kinderen, zo vertelt ze aan RTL Boulevard.

Hieronder kun je de beelden van de bruiloft van Astrid en Harmjan zelf bekijken:

Lees ook: B&B Vol Liefde-Astrid over bruiloft: "geen traditionele trouwjurk"