Romantiek: B&B Vol Liefde-Harmjan vraagt zijn Astrid ten huwelijk

Celebs door Elsemieke

Ze zijn het meest besproken stel van 'B&B Vol Liefde'-seizoen: Astrid en Harmjan. De twee blijken een fantastische match te zijn, ondanks de strubbelingen in de afleveringen. Inmiddels zijn ze zó gelukkig samen, dat Harmjan zijn nieuwe liefde ten huwelijk heeft gevraagd.

Astrid en Harmjan in B&B Vol Liefde seizoen 2

Wij genoten wekenlang van het (potentiële) liefdesleven van de B&B eigenaren in de realityserie van RTL. Voor Astrid in Oostenrijk liep het avontuur succesvol af. Astrid en Harmjan zijn nog samen. Ze gingen al op romantische vakantie naar Italië én Harmjan verhuisde al naar Oostenrijk. "We wonen intussen min of meer samen en ook de kinderen hebben Harmjan in hun harten gesloten", vertelde Astrid. "Ik ben zo verliefd op Astrid en de gevoelens zijn wederzijds. Ze is een fantastische, lieve, mooie vrouw", zei ook Harmjan. 

Richard onthult de échte reden van deelname aan B&B Vol Liefde: "gratis reclame"

Aanzoek

En dat het heel serieus is tussen de twee, dat blijkt wel. Het stel is namelijk verloofd. Niet alleen delen de twee op Instagram een super zoete video van het aanzoek, ook spraken ze met RTL Boulevard over de verloving. "Het was heel romantisch en Harmjan had ook de kinderen erbij betrokken", aldus Astrid. Ook Harmjan deelt het nieuws. Bij verschillende foto’s met een glimp van het huwelijksaanzoek, schrijft hij: “Familie ingelicht en nu mag iedereen het weten. 10-10-22." Gefeliciteerd, beiden!