Jaimie Vaes over relatie met Lil Kleine: "kon niet meer eten van de stress"

Celebs door Elsemieke

In het programma ‘Boerderij van Dorst’ gaat Raven van Dorst in gesprek met bekende mensen over bepaalde periodes in hun leven. Dit keer was het de beurt aan Jaimie Vaes, die dit jaar een einde maakte aan haar relatie met Lil Kleine. Aan Raven vertelt Jaimie hoe het voelde om fysiek mishandeld te worden.

Jaimie Vaes woog nog maar 45 kilo

Jaimie Vaes was “gewoon op” tijdens haar relatie met rapper Lil Kleine. In Boerderij van Dorst vertelde ze hoe ze omging met de relatie met Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet. "Heel mijn lichaam was gewoon één grote stressbal." Ze woog op een gegeven moment nog maar 45 kilo.

Romantisch: Jaimie Vaes deelt verliefde foto met nieuwe lover

De influencer en DJ realiseerde zich “eigenlijk al heel snel” dat het mis was tijdens haar relatie. Ook voelde veel schaamte.“Ik had geen zin om te eten van de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond.” De realityster besloot haar relatie met Jorik een paar maanden geleden te beëindigen. “Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je gegeneerd.” In februari van dit jaar verschenen er beelden op social media waarop te zien was hoe Lil Kleine het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemt. Ze deed later aangifte van mishandeling.

Geen alimentatie

Op dit moment heeft zoontje Lío geen contact met zijn vader. "We zullen ongetwijfeld geen beste vrienden worden, maar we blijven wel altijd ouders van Lío. En Lío heeft zijn vader nodig, maar daar moet papa wel iets voor gaan doen." De influencer is nu dus papa en mama van haar zoontje. Alimentatie krijgt Jaimie niet van Lil Kleine. “Het werd een gevecht tussen mijn en zijn advocaten en na de zoveelste teleurstelling dacht ik, laat ook maar. Hou het maar lekker, dan doe ik het wel alleen.”