Romantisch: Jaimie Vaes deelt verliefde foto met nieuwe lover

Celebs door Elsemieke

Sinds Jaimie Vaes niet meer samen is met Lil Kleine, gaat haar leven in stroomversnelling. Niet alleen heeft de mama van zoontje Lío een nieuwe vriend. Eerder verscheen ze al met haar nieuwe liefje in het openbaar, nu wordt het tijd voor een kiekje op Instagram.

Jamie Vaes deed drie maanden geleden aangifte tegen haar ex Lil Kleine, nadat een incident was gefilmd waarbij hij haar met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Lil Kleine sloeg begin dit jaar het hoofd van zijn inmiddels ex-liefje tegen het autoportier, waarna zij aangifte tegen hem deed. Inmiddels zijn de twee niet meer samen. RTL sprak eerder al met Jaimie en vroeg naar haar huidige relatiestatus. “Ben ik verliefd? Nou ja, verliefd. Ik vind hem héél erg leuk.” De lucky man is Afshin Momadi, die net als zij als dj werkt. Dat de twee happy zijn samen, bewijst de foto in haar Stories waarop is te zien hoe de twee samen genieten op het strand in Ibiza. Jaimie houdt Afshins hand vast op het strandbedje.

Samen daten 

Jaimie vormt nu een setje met haar beste vriend. “Wij kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.” Ondanks dat Jaimie nog geen behoefte had aan een nieuwe relatie, werd ze toch verliefd. “Ik had geen behoefte aan een relatie. Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.” De nieuwe vriend van Jaimie Vaes steunt haar enorm. “Hij is in heel veel fases van mijn leven erbij geweest, de leuke en de minder leuke dingen. En op dit moment voelt hij mij heel goed aan.” 

Jaimie Vaes voedt zoontje alleen op: "ben papa en mama tegelijkertijd"

 

Wie is Afshin Momadi, de nieuwe vriend van Jaimie Vaes?

Begin dit jaar kwam de relatie van Jaimie Vaes en Jorik Scholten - oftewel rapper Lil Kleine, ten einde. Er verschenen camerabeelden waarop te zien was hoe Jorik het hoofd van Jaimie tussen een auto en de autodeur sloeg. Jorik werd aangehouden en het OM verdacht hem van zware mishandeling. De relatie was voorbij en Jaimie Vaes heeft nu dus een nieuwe vriend. De nieuwe vriend van Jaimie Vaes is modeontwerper Afshin Momadi. De nieuwe vriend van Jaimie Vaes woont in Berlijn, Barcelona en Ibiza. Hij is dj bij collectief IAM. Daarnaast is hij de medeoprichter van kledingmerk 9N1M SENSE. Afshin was ook van de partij toen Jaimie Vaes als dj optrad tijdens Amsterdam Pride. 

Lil Kleine eist gegeven horloges terug van Jaimie Vaes