Zo zag Jaimie Vaes eruit vóór plastische chirurgie

Celebs door Laura

Het is geen geheim van Jaimie Vaes Moeder Natuur een handje heeft geholpen. We hebben het natuurlijk over de plastische ingrepen. De vriendin van Lil' Kleine is niet vies van een fillertje of spuitje botox her en der. Niks mis mee, natuurlijk. Wel maakt het ons reuzenieuwsgierig hoe Jaimie eruitzag voor plastische chirurgie. Let's take a look!

jaimie vaes

Jaimie Vaes before

Jaimie Vaes en Lil' Kleine zijn sinds 2017 een koppeltje, maar ze kennen elkaar al langer dan dat. Jaimie studeerde Fashion Styling and Design en na haar afstuderen ging ze werken voor het modeteam van de rapper. Tijdens zijn tour was ze verantwoordelijk voor Kleines volledige styling. Ook houdt ze zich bezig met zijn kledingmerk.

Plastische chirurgie

Voor haar relatie met Jorik Scholten, hoe Lil' Kleine echt heet, timmerde Jaimie al aan de weg als modestyliste. In 2012 verscheen ze in een filmpje met Chantal Bles. De opname is van alweer bijna tien jaar geleden, voordat Jaimie plastische chirurgie had laten doen, dus je herkent haar amper terug. Ze lijkt wel een ander mens! Bekijk het filmpje en oordeel zelf.

Ruzie op Ibiza

In 2021 kwam het stel in opspraak na een fikse ruzie tussen de twee. Samen met hun zoontje Lío waren ze op Ibiza vakantie aan het vieren. Verschillende media vermeldden dat Jaimie huilend met haar zoontje van de hotelkamer naar de hotellobby was gerend. De geruchten gingen snel rond dat Jaimie mishandeld was door haar verloofde. Lil' Kleine werd opgepakt door de politie, maar werd de volgende dag weer vrijgelaten. Later bracht het stel een videostatement naar buiten waarin ze lieten weten dat ze inderdaad ruzie hadden, maar van geweld was er geen sprake. Ze vroegen ook of de media hen met rust wilde laten en wilde stoppen met speculeren over een mishandeling. To be continued...

Lees ook: Olcay en Ruud over huiselijk geweld Lil' Kleine: 'Het is oud nieuws'