Zien: Jaimie Vaes voor het eerst op de rode loper met nieuwe vriend

Celebs door Elsemieke

Nu Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zijn, is de influencer sinds afgelopen zomer samen met haar beste vriend en dj Afshin Momadi. Gisteren verscheen Jaimie samen met Ashfin op de rode loper bij de première van Wakanda Forever.

Nieuwe vriend voor Jamie Vaes

Afgelopen augustus vertelde Jaimie Vaes, de ex van Lil Kleine, aan RTL Boulevard dat ze weer gelukkig is in de liefde. Jaimie Vaes heeft dus een nieuwe vriend! “Ben ik verliefd? Nou ja, verliefd. Ik vind hem héél erg leuk”, zei ze toen over de opluikende romance. “Ashfin kennen elkaar heel lang. Ik denk al een jaartje of twaalf. Eigenlijk een hele goede vriend van mij altijd.” Ondanks dat Jaimie eigenlijk nog geen behoefte had aan een nieuwe relatie, bloeide er toch iets op. "Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.” Bij de Nederlandse première van Wakanda Forever schitterden ze samen op de rode loper. “Hij is in heel veel fases van mijn leven erbij geweest, de leuke en de minder leuke dingen. En op dit moment voelt hij mij heel goed aan.” 

nieuwe vriend jaimie vaes

Jaimie Vaes voedt zoontje alleen op: "ben papa en mama tegelijkertijd"

Jaimie Vaes over het opvoeden van zoontje Lío

“Ik ben papa en mama tegelijkertijd. Het is heel jammer dat het zo moet gaan, maar het leven gaat door. Ik probeer er als moeder zijnde iets van te maken," zei Jaimie Vaes eerder nog over de opvoeding van zoontje Lío. Ze voedt het mannetje in haar eentje op.  Wanneer Jorik Scholten zijn zoontje weer gaat zien, weet Jaimie niet. “Het is wenselijk dat zijn vader een rol gaat spelen, maar als het niet zo is, dan is het zo.” Alimentatie krijgt Jaimie niet van Lil Kleine. “Het werd een gevecht tussen mijn en zijn advocaten en na de zoveelste teleurstelling dacht ik, laat ook maar. Hou het maar lekker, dan doe ik het wel alleen.” In februari 2022 werd Lil Kleine opgepakt, nadat hij na een uit de hand gelopen ruzie Jaimie's hoofd tussen het autoportier had geslagen.