Jaimie Vaes voedt zoontje alleen op: "ben papa en mama tegelijkertijd"

Celebs door Elsemieke

Jaimie Vaes voedt zoontje Lío alleen op, want haar ex Lil’ Kleine ziet hun zoontje op dit moment niet. De rapper is terug van zijn rehab in Thailand, maar hij ligt nog altijd met zijn ex-liefje Jaimie in de clinch over de opvoeding van hun zoontje.

Jaimie Vaes over het opvoeden van zoontje Lío

“Ik ben papa en mama tegelijkertijd. Het is heel jammer dat het zo moet gaan, maar het leven gaat door. Ik probeer er als moeder zijnde iets van te maken," zegt Jaimie. Wanneer Jorik Scholten zijn zoontje weer gaat zien, weet Jaimie niet. “Het is wenselijk dat zijn vader een rol gaat spelen, maar als het niet zo is, dan is het zo.” Alimentatie krijgt Jaimie niet van Lil Kleine. “Het werd een gevecht tussen mijn en zijn advocaten en na de zoveelste teleurstelling dacht ik, laat ook maar. Hou het maar lekker, dan doe ik het wel alleen.” Drie maanden geleden werd Lil Kleine opgepakt, nadat hij na een uit de hand gelopen ruzie haar hoofd tussen het autoportier had geslagen. 

Nieuwe liefde voor Jaimie Vaes?

Hoewel het gerucht gaat dat Jaimie een nieuwe liefde heeft, ontkent zij dat dat het geval is. "Het is geen nieuwe liefde en die heb ik op dit moment ook niet. Ik sta er wel voor open, en ik heb ook wel eens contact en dan ben je een beetje aan het daten, maar dat is voor nu niks serieus." Jaimie denkt dat een nieuwe liefde nog niet aan de orde is: "Nou, liefde, ja, in welke vorm? Ik hoef nu op dit moment geen vaste relatie. Ik ben heel blij dat ik vrij ben, dat ik kan genieten van mijn vrijheid. Natuurlijk vind ik het heel leuk om af en toe leuk gezelschap te hebben, maar daar hou ik het denk ik voorlopig bij." 

Alles over Robin Singels, de mogelijke nieuwe vriendin van Lil Kleine