Zien: Rapper Donnie is voor de tweede keer vader geworden

Celebs door Elsemieke

Rapper Donnie, bekend van hits als Bon Gepakt en Frans Duits, is voor de tweede keer vader geworden. Woensdag is zijn zoon Sorèn Luka geboren, zo vertelt de rapper donderdag op Instagram.

Rapper Donnie is voor de tweede keer vader geworden

Het is tijd voor beschuit met muisjes, want rapper Donnie - oftewel Maradonnie - en zijn vriendin zijn nu de ouders van twee kids. De vriendin van Maradonnie, Lois, beviel op woensdag 24 augustus, zo schrijft de rapper een dag later op Instagram. De rapper en zijn vriendin Lois zijn ruim acht jaar een stel.

Papadonnie

In 2020 toen werd Donnie, of Donald Scloszkie zoals hij echt heet, voor het eerst vader. Het jongetje kwam op 2 februari ter wereld en kreeg de de naam Odín Donny. "Jullie kennen mij als Maradonnie maar binnenkort luister ik ook naar de naam Pappadonnie", schreef hij toen op social media. Het jongetje is inmiddels twee jaar oud. In april kondigde Donnie aan dat hij voor de tweede keer vader zou worden. "Eindelijk mag ik het zeggen: baby nummer twee is on the way", schreef Donnie toen. "Release date augustus 2022."