'Huwelijk van André Hazes en Monique Westenberg wordt finale-aflevering van Hazes-docu'

Celebs door Elsemieke

Je kunt er bijna niet omheen: Monique Westenberg die rondstrooit met haar vakantiefoto's van de vakantie naar Thailand met ex André Hazes en zoontje Dré. De twee zijn zelfs al bij de juwelier gespot in Thailand. Betekent dit dat de twee weer samen zijn? Als dat zo is, dan breekt Monique in ieder geval een afspraak met haar moeder.

'Huwelijk van André Hazes en Monique Westenberg wordt finale-aflevering van Hazes-docu'

André en Monique zijn met de kleine Dré vertrokken naar het buitenland om te genieten van een gezinsvakantie. De Juice Channels hadden het vermoeden al en daarover op de socials geposts, maar Monique bevestigde dit deze week al met een foto op Instagram: de twee zijn in Thailand. Iedereen heeft het ondertussen over een eventueel nieuw huwelijk tussen André en Monique, ook omdat de twee in Thailand bij de juwelier zijn gespot. Dat kan natuurlijk voor een gewoon sierraad zijn, maar iedereen heeft het erover dat André een verlovingsring voor Monqiue heeft aangeschaft. Het huwelijk tussen de twee zou de finale aflevering worden van de documentaire die momenteel over de zanger wordt geschoten.

"Neem hem nooit terug"

Maar: wanneer dat allemaal doorgaat, breekt Monique een belangrijke belofte aan haar moeder. Toen Monique na de verloving met André weer door hem aan de kant werd gezet, was Annemarie Hermus, de moeder van Monique, heel duidelijk. "Beloof me één ding: neem hem nooit meer terug”, schreef ze op Instagram. Volgens de geruchten zouden André en Monique alweer samen zijn, maar hebben de twee van Videoland de opdracht gekregen zich niet meer romantisch met elkaar te laten zien, zodat de afloop van de documentaire nog geheim blijft. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het huwelijk nog altijd door. "Het huwelijk wordt de finale aflevering van deze documentaire", schreef ze op Instagram.