Katja Schuurman vraagt om meer volgers op Instagram: "benieuwd of dit helpt"

Celebs door Elsemieke

Katja Schuurman ziet haar Instagram-volgers tot haar teleurstelling gestaag teruglopen. De 47-jarige probeert nieuwe volgers aan te trekken door haar vrouwelijke vormen te gebruiken.

Katja Schuurman bijna naakt op Instagram

Katja Schuurman versiert haar Instagram-pagina met een foto in de zee met haar handen voor haar voorgevel. "Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt." Katja Schuurman krijgt flink wat steun van haar bekende volgers. Zo schrijft Nicolette Kluijver: "als t werkt laat weten!' schrijft Nicolette Kluijver. 

Katja met nieuwe liefde

Katja Schuurman liet de wereld al een poosje geleden weten dat ze weer verliefd is. Hoewel ze stapelgek is op Niek, vindt ze het wel prettig om apart te wonen. In haar podcast vertelt ze er meer over. Ze bevestigde tegenover Shownieuws al eerder dat ze weer aan het daten is. Details gaf ze niet, maar ze noemde haar nieuwe vlam "een hele leuke man". Op festival Wildeburg werd het dan echt tijd om de man te showen op de socials. "Ja joh, gewoon het allerlekkerste festival! Met mijn vriendjes, en ja, met mijn liefje!!", schreef ze eronder.

Katja Schuurman: "ik had zeker 180 keer aangifte kunnen doen van aanranding"