Rebel Wilson krijgt dochtertje via draagmoeder: "voel zóveel liefde"

Celebs door Elsemieke

Beschuit met roze muisjes voor Rebel Wilson, want de actrice schrijft op Instagram dat ze deze week een dochtertje heeft gekregen. Met dank aan een draagmoeder is de actrice nu moeder geworden van een meisje met een hele bijzondere naam.

Rebel Wilson is moeder geworden via draagmoeder

De Australische actrice Rebel Wilson, die we kennen van de Pitch perfect-films, heeft haar fans vandaag enorm verrast. Via Instagram stelde ze haar volgers voor aan haar pasgeboren dochtertje. “Meer dan trots kan ik aankondigen dat mijn eerste kindje is geboren, Royce Lillian, deze week ter wereld gekomen dankzij een draagmoeder,” schrijft de actrice op Instagram. “Ik kan niet omschrijven hoeveel liefde ik voor haar voel, ze is een prachtig wonder!”

 

Royce Lillian Elizabeth

Mode-ondernemer Ramona Agruma is de vriendin van de 42-jarige Australische actrice. "Ik dacht dat ik op zoek was naar een Disney-prins, maar misschien was wat ik al die tijd eigenlijk nodig had een Disney-prinses", luidde de caption bij de foto van Wilson en haar nieuwe vriendin, die ze onlangs postte. Aan PEOPLE vertelt de actrice hoe de naam van haar dochtertje tot stand kwam. “Lilian en Elizabeth zijn allebei familienamen, die de vrouwen in mijn familie die ik bewonder ook dragen. Elizabeth is ook mijn tweede naam, vernoemd naar wijlen de Queen.” 

Rebel Wilson heeft nu een relatie met een vrouw: "heb een prinses nodig"