Humberto krijgt zijn eigen wassenbeeld in Madame Tussauds

Celebs door Michelle Habets

We zien Humberto Tan nog maar enkele dagen schitteren als presentator bij RTL Late Night. Veel mensen zullen Humberto missen, maar gelukkig kunnen we binnenkort oneindig veel selfies met hem maken. De presentator krijgt namelijk zijn eigen wassenbeeld in Madame Tussauds!

Humberto Tan
Lees ook: Humberto in tranen door optreden Waylon bij RTL Late Night

Onthulling

Het is nog even gissen hoe het wassenbeeld eruit gaat zien, maar daar komen we snel genoeg achter. Aanstaande vrijdag al onthult Humberto zijn eigen beeld, op dezelfde dag wanneer hij voor het laatst te zien is bij RTL Late Night. 

 

De eerste van 5 verrassingsuitzendingen van deze week zit er op. En wat heb ik genoten! Van @dominicseldisofficial en een deel vh concertgebouworkest die samen met @dwightdissels She's a Super Lady uitvoerden van Luther Vandross, het nummer waar de leader van RTLLN op gebaseerd is. Ik heb genoten van de ouders van de overleden Dennis, wat een liefde en kracht voor hun zoon, van de platina plaat die ik van @martingarrix heb gekregen, omdat ik heb "bijgedragen aan zijn succes", van Jan van Hooff en Arjan Postma met passievolle verhalen uit de natuur en uiteraard van @official_waylon_music om zijn muzikale ode...Dank team @rtllatenight. Het zal niet makkelijk zijn geweest om dit voor je te houden, maar wat was het een genot om aan tafel te zitten... #rtlln #Nog4 #vanavond weer #liefde

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

Lees ook: Jaloers! Kris Jenner krijgt een gigantische champagne automaat cadeau

Beeld: Brunopress