Zien: Dirk Zeelenberg heeft een nieuwe vriendin: "hebben het waanzinnig samen"

Celebs door Elsemieke

Herinner je je het programma 'Divorce nog?' Dirk Zeelenberg (53) had hier een belangrijke rol in als één van de kersverse vrijgezellen. De acteur zelf is nu weer gelukkig in de liefde, want hij vertelt aan RTL Boulevard dat hij en zijn nieuwe vlam 'heel erg verliefd' op elkaar zijn.

Dirk Zeelenberg heeft een nieuwe vriendin

In maart van 2022 maakte de Divorce-acteur Dirk Zeelenberg nog bekend dat hij en zijn vrouw Suus Schenk een punt hadden gezet achter hun huwelijk. Dirk en zijn Suus waren bijna 12 jaar getrouwd nadat ze elkaar op 15 juni 2010 het jawoord gaven. Samen hebben ze drie kinderen. "We kennen elkaar nu een aantal weken en zijn heel erg verliefd op elkaar", vertelt de acteur over zijn nieuwe liefde, Nicole. De twee hebben het momenteel 'waanzinnig samen' op het eiland Curaçao. "Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik deze in alle opzichten prachtige vrouw in mijn armen mag houden." 

Zijn volgers reageren massaal onder het bericht. Duidelijk is dat iedereen blij is voor de nieuwe liefde in het leven van de acteur. "Leuk! Geniet schat," reageert een volger. Iemand anders reageert met: "Wat een waanzinnig mooie vrouw! Gefeliciteerd beiden!" En een ander: "Het is je zo ongelooflijk gegund lieve vriend!"