Lifestyle / Celebs
Celebs

Dusty van Ex On The Beach openhartig over liefdesleven: "ben een meisje aan het daten"

Dusty Taconis werd bekend na zijn deelname aan Ex On The Beach Double Dutch. Hij zette hier de bloemejtes buiten met allerlei vrouwen en viel op door een uitspraak als 'zoenen is handje schudden'. In een interview met Grazia blikt hij terug op zijn jaar en vertelt hij meer over zijn liefdesleven.

dusty taconis

Lees ook: FOTO's: Dusty Taconis van Ex On The Beach deelt heftige beelden na zwaar ongeluk

Dusty van Ex On The Beach Double Dutch openhartig over liefdesleven

Dat Dusty Taconis een van de meest opvallende figuren uit Ex On The Beach ooit is, valt niet te ontkennen. De guitige glimlach, zijn semi-onschuldige blik en zijn grote bek brachten hem heel ver bij de dames. Vooral Sem was zo verliefd op hem, dat ze hem keer op keer vergaf voor zijn escapades met andere vrouwen, zoals een kwarter met Lesley en Imke. "Ik heb een superleuke tijd gehad. Dit programma past echt heel goed bij mij, het is gewoon te vergelijken met hoe ik in het dagelijks leven uitga. Het draait bij mij altijd om vrouwen." Volgens Dusty heerst hier nog een enorm taboe op. "Ik ben tijdens Ex on the Beach heel open geweest over mijn aantal bedpartners, ik doe gewoon mijn eigen ding en leef mijn eigen leven. Samen met Lesley, die net zo is, hebben we door dit programma het taboe rondom slutshaming behoorlijk doorbroken." 

Trouwe hond

En hoewel Dusty zichzelf als doel had gesteld om de 100 bedpartners aan te tikken in de EOTB-villa, deelde hij eerder al dat hij in een relatie een echte 'trouwe hond' is. "Als ik niet verliefd ben dan, hè€, want dan zit ik liever thuis op de bank." Grazia vraagt hem of dit nu ook het geval is. "Ik ben nu met een meisje aan het daten, maar ik weet niet of ik klaar ben voor een relatie. Ik merk dat ik er weinig tijd voor heb. Het is ook niet dat ik echt op zoek ben naar een relatie, ik vind het gewoon leuk als er iemand op mijn pad komt."

Foto: RTL

Lees ook: Shocking: kandidaat uit Ex On The Beach gezet wegens snuif filmpje