Shocking: kandidaat uit Ex On The Beach gezet wegens snuif filmpje

Celebs door Elsemieke

Regelmatig komen (ex)kandidaten van realityshows in het nieuws en niet altijd op een positieve manier. Zo ook bij Ex On The Beach UK. De opnames voor dit programma waren net begonnen, toen er een filmpje opdook waarbij een van de kandidaten aan het snuiven was. Kaz Crossley, die ook eerder meedeed aan Love Island, is betrapt op coke snuiven. 

Shocking: kandidaat uit Ex On The Beach gezet wegens filmpje met cocaïne

Terwijl wij hier smullen van de drama rondom onze eigen (ex)kandidaten uit realityshows, is er in Engeland ook van alles aan de hand. In Engeland gaat een video rond waarop  Love Island-ster Kaz Crossley aan het snuiven is tijdens haar vakantie in Dubai. De video komt uit november 2020, toen Engeland nog in een hele heftige lockdown zat. Het was enkel toegestaan om voor werk naar andere landen te reizen en dus niet om te feesten, laat staat in het super strenge Dubai, waar de straffen op drugs gebruiken torenhoog zijn. 

20 jaar cel

Kaz was in Engeland te zien in Love Island 2018 en hield daar een relatie met Josh Denzel aan over. Na een halfjaar ging dit voorbij, waarna ze met Theo Campbell, die je ook kunt kennen van Love Island, aan het daten was. Kaz zou meedoen met Ex On The Beach UK, maar vanwege het filmpje is ze al van de deelnemerslijst afgehaald. Alleen al ‘recreatief gebruik’ kan tot 20 jaar cel leiden in het strenge Dubai.

Foto: RTL

Lees ook: Sarah van Soelen slaat terug: "Ga niet lopen lullen dat ik met Dré aan de coke zit'