Winter vol Liefde-Benjamin deelt flinke sneer uit naar Joshua: "geen zin in, dááág!"

Celebs door Jennifer

Helaas hield Benjamin geen nieuwe partner over aan zijn Winter vol Liefde-avontuur. Wel heeft hij veel nieuwe ervaringen opgedaan en mensen ontmoet, waaronder de enthousiaste Joshua. Het leek erop dat hij inmiddels wel over Benjamin heen was, maar kennelijk nog niet helemaal. Al wil de B&B-eigenaar helemaal niets met hem te maken hebben. Ai!

Winter vol Liefde-Benjamin over uitspraken Joshua

In het eerste seizoen van Winter vol Liefde zagen we onder andere Benjamin, die woont en werkt in Zwitserland. Daar ontmoet de jonge vrijgezel onder andere Joshua, die vrij snel kriebels voelt voor de horecamedewerker. Even lijkt de liefde wederzijds, maar dan krijgt Benjamin toch angsten en verdwijnt de klik binnen no time. Iets waar de kijkers van het populaire tv-programma geen probleem mee hadden. Zij waren namelijk net als Benjamin ook wel klaar met de enthousiaste, uitgesproken Joshua.

"Tering positief"

Ook na het liefdesavontuur in de sneeuw is er geen contact meer tussen de twee, vertelt Joshua nu in de online serie Realitea van RTL Boulevard. "We zouden nog gaan facetimen. Ik ben iemand die altijd wel contact wil houden, maar hij wil dat niet," aldus Joshua. Daarnaast zegt hij dat Benjamin zich de laatste tijd nogal negatief heeft uitgelaten. Dat vindt hij jammer, aangezien hij zelf altijd positief is. Al begrijpt Benjamin niets van de uitspraken en is hij woest. "Ik ben zo tering positief, love my life," reageert hij op zijn Instagramstory, gevolgd door een aantal flinke sneren richting Joshua. Ouch!

Nooit hoofdstuk afgesloten 

Joshua denkt overigens niet dat er ooit nog sprake zal zijn van een relatie. Wel zou hij best een koffiedate willen met Benjamin om even bij te praten. Alleen wil Benjamin daar nu helemaal niets van hebben. Hoewel hij zegt altijd positief te zijn geweest, heeft hij nu niets positiefs te melden over de Winter vol Liefde-kandidaat. "Zeker geen zin in koffie met Joshua, daaag!" aldus Benjamin.

Dat Joshua moeite had met de volgens hem negatieve uitingen van Benjamin, komt doordat hij het hoofdstuk nooit echt heeft afgesloten. "Ik sluit hoofdstukken nooit helemaal af," zegt hij in Realitea. Toch zou hij dit moeten proberen in het geval van hoofdstuk 'Benjamin'. "Jaar later, ga lekker door met je leven," schrijft Benjamin namelijk. Dat doet hij immers ook. Zelf noemt Benjamin zijn 'sneren' op Instagram "geen haat". "Soms moet je even wat dingen rechtzetten, that's all."

Lees ook: Winter vol Liefde-kijkers (én Benjamin) zijn helemaal klaar met single Joshua: "stalker vibes"