Winter vol Liefde-kijkers (én Benjamin) zijn helemaal klaar met single Joshua: "stalker vibes"

Media door Jennifer

In Winter vol Liefde bloeit de liefde her en der wel op. Al verloopt het bij de jonge Benjamin (26) nog niet helemaal lekker. Wel heeft hij inmiddels door, dat Joshua niet perfect is voor hem. Hij lijkt, net als de kijkers, helemaal klaar met de uitbundige vrijgezel. Gelukkig is inmiddels de kalme Olivier-Bas ook gearriveerd. Daardoor gloort er alsnog hoop aan het einde van de liefdestunnel...

Benjamin in Winter vol Liefde

In Winter vol Liefde is de 26-jarige Benjamin op zoek naar een leuke man. Voor hem zou het zijn eerste relatie worden, dus veel ervaring heeft hij nog niet. Waarschijnlijk kriebelt het daardoor net iets sneller bij hem dan normaal. Al vindt hij het wel lastig, om zichzelf helemaal over te geven. Benjamin is een voorzichtig persoon. Het wordt hem echter niet makkelijk gemaakt, vooral niet door de single Joshua die helemaal hoteldebotel is.

Joshua grijpt zich namelijk snel vast aan Benjamin en het lijkt bijna alsof ze al samen zijn. Hij houdt het momenteel ook het langst vol bij de horecamedewerker in Zwitserland. Inmiddels is namelijk ook Jeroen vertrokken. Sindsdien lijkt het alsof Joshua Benjamin nóg meer gaat claimen. Het spreekt de kijkers van Winter vol Liefde niet erg aan, maar ook Benjamin vindt dat Joshua te snel gaat. Zijn gedrag zorgt voor negatieve gedachten bij zowel de kijkers als Benjamin. Oei...

"Joshua moe"

Joshua komt in Winter vol Liefde nogal zelfverzekerd over, maar misschien iets té zelfverzekerd. Zo zegt hij op een gegeven moment: "Ik ben verliefd op Benjamin, Benjamin is verliefd op mij." Dat terwijl Benjamin ondertussen totally not amused is door Joshua. Dit laat hij in de auto een beetje doorschemeren, wanneer hij een kus van Joshua afwijst. "Geen kus tijdens het rijden," zegt hij snel. "Je mag nooit de bestuurder afleiden, en dat doe je al." Echter biecht hij zijn ware gevoelens enkel op voor de camera. Joshua gooit dus alsnog volop zijn charmes in de strijd en trekt in gezelschap alle aandacht. Al zegt hij het zelf overigens, dat hij geen strijd voert. "Ik geloof daar niet in," aldus Joshua. Toch pakt hij op een gegeven moment letterlijk het podium en zingt hij een Amsterdams liedje voor Benjamin. Right.

De kijkers kunnen wel rustig blijven ademhalen. Benjamin geeft namelijk duidelijk aan, dat hij ook aardig klaar is met Joshua. Zo zegt hij aan het eind van aflevering 9 voor de camera: "Ik ga nu even geen aandacht besteden aan Joshua de komende dagen." Ah oh! Is dit het begin van het einde voor de uitbundige vrijgezel? Voor de kijkers kan dat in ieder geval niet snel genoeg zijn. Sommige kijkers krijgen "behoorlijke stalker vibes" van Joshua, terwijl een ander "héél erg Joshua moe" is.

Nieuwe potentiële liefde

Gelukkig voor Benjamin is inmiddels wel weer een nieuwe potentiële liefde gearriveerd in Zwitserland. De 30-jarige Olivier-Bas doet ook een gooi naar zijn hart. Hij is planeconoom van beroep en heeft gereageerd op Benjamin, omdat hij zowel zijn 'plaatje' als 'verhaal' interessant vindt. Wat het eerst opvalt, is dat Olivier-Bas een stuk rustiger is dan Joshua. Dat lijkt ons al één groot pluspunt. Ook bij Benjamin is de eerste indruk "heel goed". "Hij straalt een soort kalmte uit," reageert Benjamin voor de camera. Nou, laten we hopen dat hier meer wederzijdse liefde opbloeit!

Lees ook: Een Winter Vol Liefde vs. B&B Vol Liefde: dit zijn de verschillen