Lang Leve De Liefde-kijkers vrezen voor mismatch bij Ozma en Bonnie: "die meppen elkaar het huis uit!"

Media door Jennifer

De gemoederen lopen hoog op in de villa van Lang Leve De Liefde. In eerste instantie verloopt het gesprek tussen Ozma (48) en Bonnie (41) wel prima, alleen hebben ze allebei een nogal sterk karakter. Daarnaast botsen ze op bepaalde vlakken, iets wat ze vooral merken tijdens de meditatie- en yogasessie. De irritaties lopen steeds hoger op en kijkers vrezen voor een flinke ruzie. Ah oh!

Ozma en Bonnie in Lang Leve De Liefde

In Lang Leve De Liefde maken we kennis met twee dames: Ozma en Bonnie. De 48-jarige Ozma is een model en in eerste instantie op zoek naar een hygiënisch persoon. Een persoon met een mooie mond en mooi gebit: "Iemand moet wel knap zijn. Dat ik denk: damn!" Al is het belangrijkste dat diegene haar vervolgens kan laten lachen. Iets waar we bij haar 41-jarige date Bonnie toch even over twijfelen, maar dat merken we later in de aflevering. In haar introductie komt Bonnie namelijk wel over als een leuke Haagse, die daarbij ook erg romantisch is. "Ik geloof nog in dat ouderwetse. Dat je iemand tegen het lijf moet lopen en dat het 'bam' is: het wauw-effect," vertelt ze. Ze zoekt een slank, avontuurlijk persoon, die ook in is voor diepgaande gesprekken. "Iemand met ballen en die weet waar ze staat," zegt ze. Maar wel een sterk persoon met een zachte binnenkant.

Nou, Ozma lijkt de sterke persoon, waar Bonnie naar zoekt. Ze is in ieder geval duidelijk met alles. Zo geeft ze haar date een handleiding, hoe zij het beste kan daten met haar. Handig, toch? Helaas ontdekt Bonnie wel direct een groot minpuntje bij Ozma: ze is allergisch voor honden. En laat Bonnie nou nét haar hondje Bikkel hebben meegenomen. Oeps! Ze is ook echt dol op het hondje en zeer gehecht eraan. Daarom zegt Bonnie meteen maar, dat ze op de bank slaapt. Ze slaapt namelijk graag met haar hond in bed en dat wil Ozma dus liever niet.

Kritisch

Bonnie blijkt overigens net zo'n sterk karakter te hebben als haar date. Dat zien we bijvoorbeeld later, wanneer ze het avondeten bereiden. Hoewel Ozma achter de pannen staat, kijkt Bonnie wel erg kritisch toe. Ze kan het niet laten om wat te zeggen over haar kookkunsten. Ook blijkt Bonnie geen goede luisteraar. Zo gaat ze op een gegeven moment gewoon door Ozma's verhaal heen, wat haar wel irriteert. "Zal ik mijn verhaal even afmaken?" reageert Ozma. "Of vind je het niet interessant genoeg?" Daar reageert Bonnie met een mompelende 'nee, jawel' op, waarop ze nogmaals zegt: "Ik hoop alleen dat je geen last hebt van Bikkel." Aww, dat is lief. Dat ze zo zorgzaam is, komt waarschijnlijk door haar beroep in de zorg én het feit dat ze moeder is.

Onrust tijdens yoga

Alleen is Bonnie kennelijk ook snel op haar teentjes getrapt. Zo zorgt ze voor wat onrust tijdens de yoga- en meditatiesessie, terwijl dat juist voor rust moet zorgen. Oeps! Wanneer Ozma rust wil creëren, komt de chaotische Bonnie erdoorheen en ze weet haar mond niet te houden. Het komt door haar hondje, die ze graag bij de sessie wil hebben. Alleen helpt het eigenlijk niet. Op een gegeven moment praat ze zelfs wéér door Ozma heen. Oh no! Het lijkt voor Ozma de druppel, want ze reageert net wat geïrriteerder dan eerst. "Zou je het heel erg vinden om mij voor één keer uit te laten praten?" vraagt ze liefkozend, maar toch dwingend. "Ik heb m'n zin nog niet eens afgemaakt, of je valt me weer in de rede." Bonnie zit meteen rechtop en reageert: "Oké. Nou, praat maar." Alleen lijkt bij haar het irritatieniveau ook hoger. Zo kapt ze Ozma vervolgens weer af met een snerende: "Ja, dat weet ik wel." Daarna draait ze zich ook nog eens om met de rug naar haar date toe.

De sfeer tussen de twee vrouwen is in ieder geval helemaal weg. Ook tijdens een evaluatie van de onrustige yogasessie wordt het er niet beter op. Daar noemt Bonnie haar date "jufferig en bestraffend", terwijl Ozma Bonnie op haar beurt "asociaal en respectloos" noemt. Het voorstukje van de volgende aflevering belooft ook weinig goeds en kijkers vrezen voor het ergste. "Die twee meppen elkaar het huis uit," reageert iemand op socialmediakanaal X. En een ander schrijft: "Bitchfight incoming..." Ah oh!

Lees ook: Man wordt in vijver gegooid in Lang Leve De Liefde, kijkers not amused: "aandachttrekkers"