Man wordt in vijver gegooid in Lang Leve De Liefde, kijkers not amused: "aandachttrekkers"

Media door Jennifer

De liefde hebben Jamal en Chelsea wel bij elkaar gevonden in Lang Leve De Liefde. Na 24 uur besluiten ze te verlengen, waardoor ze nog wat extra tijd samen krijgen in het appartement. Niet alleen leren ze in deze tijd elkaar nóg beter kennen, ook helpt Jamals pro-wrestlingcoach Rico voor wat extra aandacht. Hij vindt dat Jamal een 'duik' in de vijver verdient. Iets wat hij en Chelsea wel waarderen. De kijkers daarentegen lachen er niet echt om.

Jamal en Chelsea in Lang Leve De Liefde

In Lang Leve De Liefde konden kijkers deze keer twee vriendinnen volgen tijdens hun zoektocht naar de liefde: Shalou en Chelsea. Helaas liep het voor Shalou uiteindelijk niet goed af. Haar datepartner Yagmur wilde wel verlengen, maar zij vond hem niet de juiste match. Hij was iets te lief en gaf te weinig tegengas. Haar bestie Chelsea heeft in het andere appartement meer geluk met de sportieve Jamal. Zij willen allebei wel verlengen en krijgen dus wat extra tijd om elkaar nog meer te leren kennen.

Al hebben Jamal en Chelsea in 24 uur tijd veel vragen gesteld aan elkaar. In tegenstelling tot bij Chelsea's vriendin verliep het gesprek tussen Chelsea en haar date namelijk wél vlot. Zo hadden ze het over werk, hobby's en ambities. In de verlenging wil Jamal het graag over elkaars zwaktepunten hebben. Ook hier ontdekken ze weer overeenkomsten met elkaar. Ze worden een steeds betere combi!

'Duik' in vijver

Jamal is dus een erg sportieve jongen. Hij doet veel aan showworstelen en wil ook graag doorbreken in het pro-wrestlingcircuit. Aangezien dit zijn grootste hobby is, wil hij ook Chelsea kennis laten maken met de sport. Hij nodigt daarom zijn coach Rico uit in de villa. Na wat gepraat te hebben, kan een korte demonstratie natuurlijk niet ontbreken. En Jamal trekt met alle liefde zijn shirt uit voor de knappe Chelsea. Na wat voorbeelden van worsteltechnieken besluit Jamals coach iets opvallends te doen. "Eigenlijk wil ik wel even met Jamal gooien," zegt hij. Wacht, wát? Vervolgens brengt de coach hem op zijn schouders naar de vijver, waar hij uiteindelijk bijna invalt. Hierdoor raakt Jamal nog net niet de rand van de vijver. Coach Rico struikelt erachteraan, waardoor ook hij natte voeten krijgt. Ha! Hieronder kijk je het fragment uit Lang Leve De Liefde terug:

Aandachttrekkers

Chelsea kan wel lachen om de stunt van Jamal en coach Rico. Ook zijzelf vinden het een geniale actie. Alleen de kijkers op socialmediakanaal X zijn niet bepaald gecharmeerd van het bizarre tv-moment. "Wat een aandachttrekkers," reageert iemand. Een ander heeft geen idee, waar eigenlijk naar wordt gekeken. "Wat een showworstelonzin," wordt vervolgens nog gereageerd. Hoe dan ook was het voor Chelsea geen gigantische afknapper. Zij en Jamal worden daarna zelfs intiemer, ook in bed, waarna ze samen het appartement verlaten.

Lees ook: Lang Leve De Liefde-kijkers zien allemaal 'red flags' bij date van Shalou: "stalker alert!"