Wil je zien: Geert en Geert Jan uit Boer Zoekt Vrouw in eerste aflevering Eating With My Enemy

Media door Jennifer

Na een succesvol seizoen van Eating With My Ex komt Discovery+ nu met de spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch. Deze keer zijn het niet twee exen die met elkaar dineren, maar twee bekende vijanden. Het belooft dus alleen maar meer juice! En dat begint in de eerste aflevering meteen goed met twee enemies uit Boer Zoekt Vrouw: boer Geert en boer Geert Jan. De grote vraag is: wordt de vriendschap hersteld of blijft de bom gebarsten?

Boer Geert en Geert Jan in Eating With My Enemy

De kans is groot, dat je boer Geert en boer Geert Jan uit Boer Zoekt Vrouw wel kent. Allebei de boeren deden mee in seizoen 2019/2020 en vielen ook beide op bij het publiek. Zo kennen we de Brabantse boer Geert vooral nog van zijn flirterige gedrag. Boer Geert Jan viel op zijn beurt op door zijn vrolijke karakter. Al klikte het kennelijk wel tussen de twee karakters, want ze werden dus goed bevriend. Wel fijn, aangezien ze allebei de liefde niet vonden tijdens Boer Zoekt Vrouw. Ze werden op een gegeven moment zelfs een muzikaal duo. Alleen was dit blijkbaar geen goed idee, want daar begonnen de ergernissen. Vervolgens ging het helemaal mis, zodra Geert Jan een nieuwe relatie kreeg. Volgens Geert Jan reageerde Geert niet enthousiast genoeg op de nieuwe relatie. Dat was voor hem de druppel.

Nu lijken de twee boeren uit Boer Zoekt Vrouw in voor een verzoening, maar of dat daadwerkelijk lukt? Boer Geert en Geert Jan doen in ieder geval mee aan de spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch, waarin ze 'gezellig' samen uiteten gaan. We zijn benieuwd wat daar uitkomt!

Michella Cox versus Lisa Sace

Zoals gezegd begint het nieuwe Discovery-programma dus meteen goed. De kijkers krijgen namelijk echt veel drama voorgeschoteld in de eerste aflevering. Niet alleen dankzij de Boer Zoekt Vrouw-boeren Geert en Geert Jan, maar ook dankzij twee bekende realitysterren. Aan de ene kant hebben we Michella Cox, die bekend is van Echte Meisjes In De Jungle. Aan de andere kant vind je Lisa Sace, die je kunt kennen uit Ex On The Beach. De twee hebben dus nooit samen meegedaan aan een tv-programma, maar blijkbaar hebben ze wel een fikse ruzie. Het loopt bijna uit de hand in Eating With My Enemy, wanneer ze allebei opstaan van tafel. "Raak me aan dan," zegt Michella dreigend, waarop Lisa reageert: "Kom met mij die ring in dan." Daarmee bedoelt ze de ring van Boxing Influencers. Ah oh!

Eating With My Enemy: Going Dutch is vanaf vrijdag 8 december te zien bij Discovery+. In totaal zijn er drie afleveringen gemaakt.

Lees ook: Oeh! Déze vrolijke oud-deelnemer van Boer Zoekt Vrouw krijgt een eigen realityserie