Oeh! Déze vrolijke oud-deelnemer van Boer Zoekt Vrouw krijgt een eigen realityserie

Media door Jennifer

Het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw gaat al jaren mee en soms laten boeren een goede indruk achter. Af en toe zo goed dat we ze jaren later nog willen volgen. Zo onthult weekblad Story dat één van de boeren uit een vorig seizoen een eigen reallifesoap krijgt. En grote kans dat fans het leuk zullen vinden, want de boer was destijds erg geliefd dankzij een nogal vrolijk karakter. Oeh!

Geert-Jan uit Boer Zoekt Vrouw krijgt eigen realityserie

Mocht je Boer Zoekt Vrouw al wat langer volgen, dan herinner je je waarschijnlijk nog wel de vrolijke boer Geert-Jan uit seizoen 11. Dit was een nogal memorabel seizoen, ook dankzij de flirtende boer Geert, knappe boer Bastiaan en lastige boerin Annemiek. Alleen is het dus boer Geert-Jan die nu zijn eigen realityserie krijgt op tv. Wát? Op zich is het niet heel gek, want de boer had al een eigen YouTubeserie. Hij is dus niet helemaal cameraschuw. Al hoeft hij ook niet per se actief te zijn in de showbizz, zo vertelt hij aan weekblad Story. "Wat ik wel wil, is mijn bekendheid inzetten om mensen werelden te laten zien die ze nog niet kennen," legt hij uit. "Pas als je iets kent, kun je erover oordelen. Dan kun je wel een beetje bedenken hoe mijn reallifesoap eruit gaat zien."

Leven met Monique

Al zien we daarnaast vast ook details van zijn persoonlijke leven. Gedurende zijn Boer Zoekt Vrouw-seizoen hield hij geen liefde eraan over. Tijdens zijn avontuur koos hij uiteindelijk voor Karine, alleen duurde de relatie helaas toch niet lang. Volgens Geert-Jan waren hij en Karine "te verschillend", vertelt hij aan LINDA. Doordat het uit was gegaan, gingen er vervolgens nog geruchten dat zij hem had opgelicht. Deze geruchten bleken echter totale onzin, zo bevestigde hij zelf via KRO-NCRV.

Gelukkig heeft hij inmiddels weer een nieuwe liefde gevonden. Zo is Geert-Jan tegenwoordig samen met Monique, die eigenlijk één van de dagdates was van boer Hans uit seizoen 12. Lekker husselen! Aan KRO-NCRV vertelde Geert-Jan dat hij Monique destijds op tv zag en toen meteen om was. "Toen ze niet door boer Hans werd gekozen voor de logeerweek, heb ik haar meteen een berichtje gestuurd," aldus de boer. Aww!

Lees ook: Hoe gaat het nu met Boer Zoekt Vrouw-koppel Jouke en Karlijn?