Nicol Kremers onthult wat ze verdient met OnlyFans tijdens gesprek met Michella Kox in Eating With My Enemy

Media door Zita

Wij waren door het dolle heen toen we hoorden dat aardsrivalen Michella Kox en Nicol Kremers bij elkaar aan tafel schoven in het nieuwe programma Eating With My Enemy: Going Dutch. In deze nieuwe aflevering onthult Nicol hoeveel zij verdient met haar OnlyFans account en wij staan even met onze mond vol tanden, want dit is een flink bedrag.

Nicol Kremers en Michella Kox in Eating With My Enemy

De spin-off van het programma Eating With My Ex is sinds vrijdag 8 december te zien op Discovery+ en wij zijn fan. Niet ex-geliefden, maar aardsrivalen schuiven in dit programma bij elkaar aan tafel. Dat belooft een hoop drama. We love it! In een nieuwe aflevering schuiven ‘vijanden’ Michella en Nicol bij elkaar aan tafel, maar waarom zijn zij dan vijanden? Volgens onze Mies heeft ons Nicolleke haar een berichtje gestuurd om samen een ‘filmpje’ op te nemen. Gezien Nicol erg actief is op OnlyFans, bedoelde zij hier waarschijnlijk een filmpje voor haar OnlyFans account mee. En hier was Mies niet zo van gediend.

Lees ook: Wil je zien: Geert en Geert Jan uit Boer Zoekt Vrouw in eerste aflevering Eating With My Enemy

Nicol haar verdiensten met OnlyFans

Nicol kennen we als ex-partner van vakantieparkenmiljonair Peter Gillis. Nadat bleek dat Peter haar mishandeld zou hebben, verliet ze hem en startte ze haar OnlyFans account. Op Instagram deelde ze hier en daar wat sexy previews. Ondanks dat Michella niks hoefde te weten van haar erotische content, is ze toch wel erg benieuwd hoeveel Nicol verdient met haar OnlyFans. En dat is een behoorlijk bedrag: ze verdient met haar content op OnlyFans zo’n 150.000 euro per maand. What! Ze geeft aan dat ze dan ook al bijna miljonair is. Michella noemt het laten zien van haar ‘roosje’ geen echte carrière.

Eating With My Enemy

Michella en Nicol zijn niet de enige die meededen aan het heerlijke programma. Zo schoof Michelle ook aan tafel bij Lisa Sace, zaten Lesley Versprille en Shani Hoey van Ex On The Beach Double Dutch tegenover elkaar en ook Quinten en Levi die meededen aan dit programma schoven aan tafel bij hun vijand.