Yes! Hitserie Dertigers neemt afscheid van de fans met een speciale kerstspecial

Media door Jennifer

Grote kans dat jij één van de velen bent, die ook baalt dat de hitserie Dertigers bijna is afgelopen. Het huidige seizoen 4 is namelijk ook meteen de allerlaatste en deze week loopt het helaas alweer tegen z'n einde. Nooo! Maar niet getreurd: BNNVARA komt nu met goed nieuws. Er komt namelijk nog een speciale kerstspecial aan van de serie Dertigers. Oeh!

Dertigers krijgt een kerstaflevering

BNNVARA komt met een wel heel vroeg kerstcadeautje voor de fans van de populaire serie Dertigers. In principe worden namelijk de laatste aflevering van seizoen 4, en tevens het laatste seizoen van de hitserie, deze week uitgezonden. Dat blijft ook zo, maar het is gelukkig nog niet het einde. De publieke omroep heeft namelijk bekendgemaakt, dat er nog een speciale kerstaflevering aankomt, waarin de groep vrienden de feestdagen nog eens samen doorbrengen in het traditionele hoge noorden. De kerstspecial verschijnt tijdens de feestdagen in december op NPO3 en NPO Start. Volgens BNNVARA wordt het "een laatste afscheidsfeestje met op het menu de vertrouwde groepsdynamiek, maar ook een aantal grote verrassingen..." Dat klinkt nu al spannend!

Hoge kijkcijfers

De aankondiging van het einde van de hitserie Dertigers kwam zeker hard binnen bij de vele kijkers. Een hoop fans waren teleurgesteld en verdrietig, dat de serie ermee stopt. Daarom is het extra leuk, dat BNNVARA nu met nog een extraatje komt voor de fans. Vooral het laatste seizoen scoorde hoge kijkcijfers, mede dankzij de vele streams op NPO Start. De eerste drie seizoenen behaalden bijna 25 miljoen streamstarts op NPO Start en NPO Plus en het huidige seizoen 4 zit inmiddels op ruim zes miljoen streamstarts. Wow!

Heerlijk herkenbaar

In de serie Dertigers volgen we vier seizoenen lang een groep vrienden, die allemaal strugglen met typische dertigersdilemma's. Vooral de herkenbaarheid van hun levens is wat de kijker zo aantrekt. Denk hierbij aan twijfels over je carrière, of je wel of geen kinderen wil en natuurlijk gestrande en opbloeiende relaties.

Het reguliere seizoen van Dertigers is alleen nog deze week te zien van maandag t/m vrijdag om 22:00 uur op NPO3. Of stream alle afleveringen terug op de streamingkanalen NPO Start en NPO Plus.

Lees ook: Waarom je leven pas begint na je dertigste