Michella Kox: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

Michella Kox is een Nederlandse realityster, presentatrice en zangeres. Ze heeft meegedaan aan meerdere tv programma's en staat bekend om haar sterke persoonlijkheid. Michella houdt geen blad voor de mond en dit heeft haar geholpen aan haar viraliteit op social media.

Naast haar bekendheid van televisie en als zangeres, heeft ze ook veel bekendheid weten te krijgen via social media. Zo heeft ze haar eigen podcast Wat een Ellende, waarbij ze in korte afleveringen haar ongezouten mening geeft over allerlei verschillende onderwerpen. Op Instagram deelt ze over haar leven aan haar 225.000 volgers. 

Over Michella Kox

Volledige naam
Michella Bregje Laurentien Kox
Geboortedatum
7 januari 1980 (leeftijd 44 jaar)
Geboorteplaats
Klarendal, Arnhem
Huidige woonplaats
Arnhem 
Relatiestatus
single 

Achtergrondinformatie

Michella groeide op in Klarendal, Arnhem. In juni 1998 kreeg zij haar dochter, Marja Kox, en in 2015 trouwde zij met haar partner. In 2018 zijn zij gescheiden.

Jeugd

Michella heeft geworsteld met een moeilijke jeugd. Ze zegt zelf verslavingsgevoelig te zijn, met name aan kalmeringsmiddelen, en in het verleden aan gokken en drank.

Carrière

In 2008 werd Michella op televisie geïntroduceerd bij programma Dames aan de Dop. Sindsdien heeft zij ook deelgenomen aan programma's als Lust, Liefde of Laten Lopen (2013) en Shopping Queens VIPS (2015). Daarnaast is ze ook verschenen als presentatrice in shows als Temptation Talk (2018-2019) en Michella & Louisa werken mee (2023).

Haar meest opmerkelijke deelname aan een televisieprogramma is toch Echte Meisjes in de Jungle, waar ze maar liefst drie keer aan heeft meegedaan in jaren 2011, 2023 en 2024, ondanks dat ze meerdere malen aangeeft en laat blijken dat ze het helemaal niet leuk vindt om daar te zijn.

Sinds 2012 heeft zij 4 singles uitgebracht: Lekker voor je (2012), Niet Mijn Normaal! (2020), Kakkerlak met Nagellak (2023) en Wat een Ellende (2023). Het nummer Kakkerlak met Nagellak slaat op haar terugkerende deelname aan Echte Meisjes in de Jungle, waarbij ze na terugkeer zichzelf een kakkerlak noemt. Haar laatste nummer heeft ze uitgebracht via platenlabel Berk Music, waar ze sinds augustus 2023 aangesloten zit.

Nu heeft ze in februari 2024 bekend gemaakt dat ze een theatershow voor kinderen wilt geven, met zichzelf als onderwerp. De invulling hiervan en wanneer het zal plaatsvinden, is nog niet bekend.

Lees ook: Famke Louise: leeftijd, vermogen en biografie

Vermogen Michella Kox

Over het vermogen van Michella Kox is niets bekend. Wel was ze in 2023 te boeken voor €1.295 voor 30 minuten.

Instagram Michella Kox

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Michella Kox

Waardoor is Michella Kox bekend? 

Michella is bekend geworden door haar eerste televisieverschijning in 2008 bij RTL-programma Dames aan de Dop.

Wat heeft Michella Kox? 

Qua ingrepen heeft Michella in het verleden haar borsten twee keer laten vergroten. In 2017 besloot zij na haar gewichtsverlies om een borstverkleining te doen, waar het helaas niet helemaal goed ging met de ingreep en zij naar eigen zeggen zou zijn verminkt. In december 2023 heeft zij een ooglidcorrectie gedaan.

Is Diva de dochter van Michella? 

Michella en Diva hebben een bijzondere moeder-dochter opgebouwd tijdens hun gezamenlijke deelname aan Echte Meisjes, maar zijn geen familie. Michella heeft één dochter, Marja Kox.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)