Famke Louise: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Famke is een vlogger en zangeres. Sinds 2016 heeft ze een YouTube-kanaal over schoonheid en mode. Eind 2017 scoorde ze ook hits met de nummers Op me monnie en Vroom.

Over Famke Louise

Volledige naam
 Famke Jantina Louise Meijer
Geboortedatum
9 december 1998 (leeftijd 25 jaar)
Geboorteplaats
Amsterdam
Huidige woonplaats
 Het is niet bekend waar ze nu woont.
Relatiestatus
Famke is samen met Denzel Slager.

Achtergrondinformatie

In 2016 startte Famke een YouTube-kanaal onder haar artiestennaam FamkeLouise. Hierop plaatste ze in eerste instantie filmpjes waarin ze grappen uithaalde bij haar vrienden. Maar die vielen niet bij iedereen in goede aard. Daarna begon Famke te vloggen over schoonheid en mode. Ook plaatste ze vanaf 2017 haar muziekclips op haar kanaal. In 2018 verwijderde ze al haar ruim 200 video's. Op haar muziekvideo’s na.

Van 2018 tot 2019 had Famke een relatie met Ronnie Flex. In 2021 maakten Famke en voetballer Denzel Slager hun relatie bekend. Begin 2022 beviel ze van hun eerste kind, een zoon.

Jeugd

Meijer werd geboren in Amsterdam en verhuisde op driejarige leeftijd met haar ouders naar Almere. Daar groeide ze op.  Famke heeft ook nog  een broertje. De vader van Famke overleed toen ze zeventien jaar was.

Carierre

Vanaf 2017 was Famke in verschillende tv-programma’s te zien. Zo zat ze in Models in Paris: het echte leven, deed ze mee aan Expeditie Robinson, De Jongens tegen de Meisjes en Jachtseizoen van StukTV. In 2018 ging een documentaireserie over Famke onder de naam Famke Louise in première. De serie verscheen na de première exclusief op Videoland en bestond uit vier afleveringen.

Ook werd ze door Elise Schaap gepersifleerd in het televisieprogramma De TV Kantine en was ze de hoofdgast in Van der Vorst ziet sterren en gast-jurylid in Holland's Next Top Model.

In 2020 volgde nog een documentaire op Videoland, genaamd Bont Girl. Nietveel later verscheen haar derde documentaireserie op Videoland onder de naam Famke Next.

In 2017 bracht Famke haar eerste single Op me monnie uit. Vanaf dat moment ging ze veel muziek maken en muzieksamenwerkingen aan. Onder andere met Bokoesam (Vroom) en Ronnie Flex (Fan). In 2020 bracht ze haar debuutalbum NEXT uit, die behaalde de 64e plek in de Nederlandse Album Top 100.

Na bijna twee jaar van relatieve stilte, maakte ze in 2023 haar terugkeer met haar muzikale carrière. Haar eerste nieuwe nummer verscheen onder de naam In het donker. Ook was ze de hoofdpersoon in The Roast van Comedy Central.

Vermogen Famke Louise

Het eigen vermogen van Famke Louise wordt geschat op ongeveer 1,8 miljoen euro.

Instagram Famke Louise

Bekend van

Muziek

Hoewel ze ooit begonnen is als beautyvlogger, is het de muziek waar Famke Louise echt bekend mee is geworden. Sinds haar doorbraak bij het grote publiek eind 2017 met haar monsterhit 'Op me Monnie' is ze uitgegroeid tot een popicoon met diverse hits.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Famke Louise

Waarom is Famke Louise weg bij Ali B?

Ze zijn op een goede manier uit elkaar gegaan. Famke had een heel ander idee van hoe ze haar carrière ziet en op een gegeven moment matchte dat niet meer.

Met wie heeft Famke Louise een baby?

Famke is 9 januari 2022 bevallen van een zoontje. Het kindje dat zij samen met oud-voetballer Denzel Slager heeft gekregen, heet Nówie Storm Slager.

Wat voor opleiding heeft Famke Louise gedaan?

Ze heeft onder andere een opleiding tot schoonheidsspecialiste gedaan.

Wie heeft Famke Louise mishandeld?

Haar ex-vriend Tim mishandelde haar bijna dagelijks fysiek en mentaal.

Hoe lang is Famke Louise?

Famke is 1.73 m lang.

Welk geslacht is de baby van Famke Louise?

Het kindje van Famke is een jongetje.

Hot or Not?

  • Yes! (6)
  • Nope! (6)
Bron: EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl Beeld: BrunoPress