Monique Westenberg: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Monique Westenberg is bekend geworden als de vriendin van ​​André Hazes. Inmiddels zijn ze niet meer samen. Wel hebben ze samen een zoon André jr.

Over Monique Westenberg

Volledige naam
Monique Noël Westenberg
Geboortedatum
26 december 1977 (leeftijd 46 jaar)
Geboorteplaats
Rotterdam
Huidige woonplaats
 Berkel en Rodenrijs
Relatiestatus
Het is onduidelijk of Monique momenteel een vriend heeft.

Achtergrondinformatie

Monique werd een jaren geleden vooral bekend bij het grote publiek als 'de vriendin van'. Inmiddels is ze zelf een bekend persoon.

Jeugd

Toen Monique nog klein was reisden ze met haar familie heel Nederland door met de kermis. Toen ze leerplichtig werd, begonnen haar ouders een caravanhandel in Rotterdam. Ze woonden toen nog wel op het terrein met kermis-exploitanten en alle zomervakanties ging ze met haar oma mee de kermis op.

Carierre

Monique heeft de opleiding Detailhandel gevolgd. Ze werkte vervolgens bij Feyenoord, waar ze de hospitality deed voor de skyboxen. Daarna werkte ze nog bij de Staatsloterij. Tegenwoordig is ze influencer.

Vermogen Monique Westenberg

Het vermogen van Monique wordt geschat op 7 miljoen euro.

Instagram Monique Westenberg

Bekend van

André Hazes

Monique is vooral bekend geworden door haar relatie met André Hazes. Die behoorlijk gecompliceerd te noemen is. In eerste instantie vindt Monique André veel te jong, ze schelen 16 jaar in leeftijd, maar ze besluit toch met hem op date te gaan. Ze krijgen samen een zoontje André jr. Wanneer André Monique ten huwelijk vraagt, gaan ze drie maanden later toch uit elkaar. Wat de status nu precies is van hun relatie is niet helemaal duidelijk. Wel gaan ze goed met elkaar om.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Monique Westenberg

Hoeveel jaar schelen André en Monique?

André en Monique leerden elkaar kennen door een gemeenschappelijke vriendin. Eerst vond zij hem veel te jong, ze schelen namelijk zestien jaar.

Hoe hebben André en Monique elkaar leren kennen?

André en Monique leerden elkaar jaren geleden kennen via Facebook.

Waar verdient Monique haar geld mee?

Monique is nu influencer. Ze heeft behoorlijk veel volgers op social media. Met bijna 750 duizend volgers op Instagram is ze dan ook zeker een influencer te noemen.

Wat is er met André Hazes en Monique?

Het stel ging op een gegeven moment uit elkaar en Hazes kreeg verschillende andere relaties, maar kwam telkens weer terug bij Monique. In 2020 verloofde het stel zich, maar die werd ook weer verbroken.

Heeft Monique een eigen kledingcollectie?

Monique heeft inmiddels een tweede samenwerking met Kruidvat.

Waar woont Monique Westenberg?

Monique woont in Berkel en Rodenrijs.

Hot or Not?

  • Yes! (19)
  • Nope! (11)
Bron: EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl Beeld: BrunoPress