Famke Louise deelt eerlijke foto van lichaam na zwangerschap

Celebs door Elsemieke

Zangeres Famke Louise werd onlangs voor het eerst moeder. De zangeres en haar vriend Denzel leerden elkaar kennen via de socials en bekroonden hun liefde met zoontje Nówie. Inmiddels is het een halfjaar na de zwangerschap en Famke vond het tijd worden voor een update van haar post-zwangerschapsbody.

Famke Louise deelt eerlijke foto van lichaam na zwangerschap

Het is bijna een halfjaar geleden dat Famke Louise haar zoontje op de wereld zette. Inmiddels is het lichaam van de zangeres veel veranderd. Op Instagram Stories deelt ze een mooie foto van haar post-baby body  tijdens een Q&A. Zo stelt iemand de vraag hoe zij omgaat met de kilo’s die ze tijdens haar zwangerschap heeft opgelopen. Daarop vertelt de zangeres dat ze elke dag sport. “Dertig minuten rennen op de loopband. Ik ben alweer bijna op m’n oude gewicht." De zwangerschap heeft nog wel mooie herinneringen op haar lichaam achter gelaten. Zo deelt ze een eerlijke foto van haar lichaam, waar wat stretch marks op te zien zijn. “Gewoon accepteren hoe je bent en daar trots op zijn."

 

Bewuste keuzes voor Famke Louise

Famke Louise en haar vriend Denzel Slager werden op 9 januari 2022 ouders van hun zoontje Nówie. Famke is sinds haar zwangerschap uitgegroeid tot een volwassen vrouw. Op haar Instagram-pagina reageerde ze destijds op wat vragen over haar nieuwe leven als mama van zoontje Nowie. Op de vraag of ze als persoon veranderd is door het moederschap, heeft de zangeres dan ook een duidelijk antwoord. “1000%! Ik ben op een heel andere manier in het leven gaan staan. Eigenlijk al vanaf de zwangerschap." Ze vertelt dat ze veel bewustere keuzes maakt nu ze moeder is. “Je denkt veel beter na over de dingen die je doet en met wie of wat je in aanraking komt." De Famke van nu is niet meer te vergelijken met de Famke van twee jaar geleden. "Ik zie op dit moment een heel ander persoon met een ander doel in het leven."

Foto: BrunoPress

Lees ook: Famke Louise openhartig over moederschap: "ben een ander persoon geworden"