Famke Louise openhartig over moederschap: "ben een ander persoon geworden"

Celebs door Elsemieke

Aan het begin van 2022 werden Famke Louise en Denzel Slager ouders van zoontje Nowie. De zangeres en de ex-profvoetballer kiezen ervoor het gezichtje van hun kindje uit de media te houden, maar dat betekent niet dat ze niet open zijn. Famke zelf geeft op haar Instagram antwoord op de vraag over hoe ze nu in het leven staat sinds ze moeder is.

Relatie Urk!-realityster Teun Föhn voorbij: "Jeroen en ik zijn uit elkaar"

Bewuste keuzes voor Famke Louise

Famke Louise en haar vriend Denzel Slager werden 9 januari 2022 ouders van hun zoontje Nówie. Famke zelf is sinds haar zwangerschap uitgegroeid tot een volwassen vrouw. Op haar Instagram-pagina beantwoordt ze wat vragen over haar nieuwe leven als mama van zoontje Nowie. Op de vraag of ze als persoon veranderd is door het moederschap, heeft de zangeres dan ook een duidelijk antwoord. “1000%! Ik ben op een heel andere manier in het leven gaan staan. Eigenlijk al vanaf de zwangerschap." Ze vertelt dat ze veel bewustere keuzes maakt nu ze moeder is. “Je denkt veel beter na over de dingen die je doet en met wie of wat je in aanraking komt."

Leuke moeder

De Famke van nu is niet meer te vergelijken met de Famke van twee jaar geleden, zegt de zangeres in haar Q&A. “Ik zie op dit moment een heel ander persoon met een ander doel in het leven. "Ik ben momenteel heel erg gefocust op positiviteit en alles daaromheen. Dit maakt mij een leukere partner en moeder natuurlijk.”

Foto: BrunoPress

Lees ook: FOTO: Famke Louise deelt eerlijke foto van lichaam na zwangerschap