Steamy: Bachelor-Thomas van der Vlugt uit de kleren op Instagram

Celebs door Elsemieke

Het leek wel gisteren dat we konden genieten van de zoektocht naar liefde van Thomas van der Vlugt in De Bachelor, maar toch is de StukTV-presentator weer vrijgezel. En dat lijkt hij te vieren met een heuse naaktshoot in de &C, het blad van Chantal Janzen.

Bachelor-Thomas van der Vlugt uit de kleren op Instagram

Recent vrijgezel Thomas van der Vlugt is fitter dan ooit tevoren. Een jaar geleden besloot de presentator zijn leven om te gooien, toen hij werd gevraagd om een covershoot voor de Men’s Health te doen. Daar hield Thomas niet alleen een paar prachtige foto's in de Men's Health aan over, maar ook een ijzersterke mindset. Dat hij er nog steeds goed uit ziet, blijkt wel uit de foto die hij vandaag deelde op zijn Instagram. Een schaarsgeklede Thomas verschijnt in alleen een handdoekje op de foto. Binnenkort kunnen we de foto’s spotten in &C, maar de presentator deelt dus alvast een eerste foto op zijn socials. Ziet er goed uit, Thomas!

Bom barst tussen De Bachelor-Merel en Thomas: "voel me voor schut gezet"

Bachelor Thomas en Merel

We kennen Thomas natuurlijk van zijn deelname aan De Bachelor, waar hij en Merel verliefd op elkaar werden. Helaas is die romance nu over, want op Instagram liet Merel een tijd terug weten dat het over is tussen haar en Thomas. “Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word. En ik ga kapot. Thomas en ik zijn niet meer samen”, vertelde ze. Ook Thomas deed via Instagram zijn zegje. “We hebben ruim een half jaar met elkaar gedatet, mooie tripjes beleefd, veel momenten samen gedeeld en enorm veel gelachen. Helaas lopen dingen soms anders dan dat je in eerste instantie voor ogen hebt.”