Is Temptations Pommeline gevallen voor ‘kleurplaat’ Fabrizio?

Celebs door Roos

Het Thaise vuurtje tussen Pommeline en Merijn is gedoofd. En terwijl de reden daarvan nog onduidelijk is, lijkt het erop dat een nieuwe man Pommeline’s vuurtje alweer heeft aangewakkerd. En niet zomaar een man, want 'kleurplaat' Fabrizio is ons allen bekend… Of all people praatte haar plastisch chirurg haar mond voorbij.

Beeld: RTL

Plastisch chirurg praat mond voorbij

Eerder werd al bekend dat de liefde tussen Merijn en Pommeline van vorig seizoen gedoofd is. Dit maakten ze beiden bekend via Instagram, omdat er ‘veel was gebeurd’. Wat er dan precies was gebeurd bleef onbekend, tot nu! Diana Gabriels, de plastisch chirurge van de Vlaamse Pommeline heeft haar mond  voorbij gepraat: “Ze is gevallen voor verleider Fabrizio”, verklapt Diana. 

Meerdere bevestigingen

Woops! Is dat even een juicy gossip. Soort zoekt soort en kleurplaat zoekt kleurplaat. Het gerucht werd de wereld in geholpen door een vlog van Diana, genaamd ‘In Bad met Pommeline’, waarin de ex-verleidster vertelde verliefd te zijn op een ander. De vlog verdween echter net zo snel als hij verscheen en werd vervangen door een nieuwe versie. Die is opvallend korter en de fragmenten waarin Pommeline over haar nieuwe vlam vertelt zijn eruit geknipt. 

Ook een vriendin van Fabrizio bevestigt de geruchten. “Pommeline is vreemdgegaan met Fabrizio, vandaar de breuk met Merijn”. Het bleek echter geen kort avontuurtje, want “tussen hen is al langer iets aan de gang. Zij werkt in Fabrizio’s tattooshop en hij heeft een zwak voor blondines. Ze kusten zelfs op feestjes waar Merijn gewoon aanwezig was. Wanneer hij naar het toilet ging, was het prijs. En ze gingen ook al samen dineren op restaurant in Geel, waar iedereen hen kon zien.”. Oei, niet zo fraai Pommeline. 

 

Hi hater 👋🏼 @robbertpoelphoto

A post shared by Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) on

Pommeline onkent 

Pommeline zelf zegt dat de geruchten onzin zijn. “Nee, dat klopt niet. Ik heb geen nieuwe vriend”, laat zij weten aan Het Laatste Nieuws België. “En voor de rest heb ik geen commentaar. Ik hou nog steeds van Merijn, en heb geen relatie met Fabrizio. Mensen gaan van alles verzinnen nu, dat is nu eenmaal zo. Fabrizio en ik kunnen het gewoon goed met elkaar vinden. Merijn en ik zijn als vrienden uit elkaar gegaan en hebben als volwassenen gehandeld.” In haar Instagrampost meldt ze echter wel dat er 'fouten' gemaakt zijn. Zou dat een avontuurtje met Fabrizio betekenen?

 

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.❤

A post shared by Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) on

Lees ook: Bloedmooi nichtje van Gigi en Bella Hadid doet mee aan Curvy Supermodel