Wat betekent de naam Stormi?

Celebs door Redactie Ze.nl

Vannacht maakte Kylie Jenner de naam van haar dochtertje bekend via een foto op Instagram: Stormi. We hadden bij de jongste Kardashian uiteraard niet een veelvoorkomende naam verwacht, maar van Stormi hadden we écht nog nooit gehoord. Toch wordt Stormi op verschillende babysites genoemd als optie voor je dochter, en er staat ook meteen bij wat de naam zou betekenen. 

wat betekent stormi

'Trekt geld aan'

Volgens verschillende websites zou de naam kunnen betekenen dat de drager ervan 'charme heeft', maar als optie wordt ook genoemd dat de drager van de naam 'geld aan zou trekken'. Hmmm... dat laatste past in dat geval wel erg goed bij Kylie Jenner, die met haar 20-jarige leeftijd op jaarbasis al tientallen miljoenen euro's binnen weet te slepen. 

Geheim

In een Instagrampost liet de realityster weten haar zwangerschap met een reden geheim gehouden te hebben. "Het spijt me dat ik jullie in onzekerheid heb gehouden. Ik snap dat jullie van me gewend zijn mijn leven te delen via social media", schreef de realityster. "Ik wist dat mijn baby elke stress en emotie zou voelen" en daarom besloot ze haar zwangerschap buiten de spotlights te houden.

Lees ook: Dit zijn de liefste Kardashian baby-momenten