Moeder van Dotan: ‘Mijn hele mailbox zit vol met haatmail’

Celebs door Roos

Niet alleen Dotan krijgt de volle laag nadat vorige week het schandaal uitkwam dat hij jarenlang zijn publiek voorloog met nepaccounts op social media. Ook van zijn moeder, Patty Harpenau, wordt gehakt gemaakt. Patty: “Ik krijg reacties als: kuthoer, dat je zo’n kind op de wereld hebt gezet.”

Geen schoonheidsprijs

Net als de rest van Nederland vindt ook Patty dat de actie van haar zoon Dotan zacht uitgedrukt “geen schoonheidsprijs verdient”. Toch vindt ze dat er grenzen zijn die nu flink overschreden worden, omdat ook zij nu ook de gedupeerde is. “Mijn hele inbox zit vol met haatmail”, laat ze weten. Volgens Shownieuws hebben Dotan en zijn moeder momenteel alleen contact via WhatsApp.

"Ik ben met de dood bedreigd"

Maandagavond bij RTL Late Night kreeg Dotan de kans om zijn zegje te doen. Hij liet toen al weten met de dood bedreigd te zijn nadat het verhaal uit was gekomen. "Het is heel makkelijk om in de slachtofferrol te schieten. Ik ben met de dood bedreigd, voor van alles en nog wat uitgemaakt", vertelt hij aan Humberto Tan. Ook liet hij weten: “Ik vind het heel belangrijk om duidelijk te hebben dat ik me echt distantieer van verhalen die zijn verzonnen."

Lees ook: Dotan door het stof bij RTL Late Night en Twitter maakt gehakt van hem

Beeld: Brunopress