Zo gaat het nu met Sylvia uit Married At First Sight

Celebs door Elsemieke

Married At First Sight zorgt altijd voor geweldige televisie, zo ook vorig jaar. Sylvia trouwde toen met Freddy, maar de liefde zat er niet in. Hoe gaat het nu eigenlijk met Sylvia uit Married At First Sight? We vertellen je alles over deze goedlachse realityster!

Sylvia uit Married At First Sight: hoe gaat het nu?

Sylvia was in het vorige seizoen van Married At First Sight één van onze favoriete kandidaten. Ze deed mee aan Married at First Sight en trouwde met Freddy. De twee leken het goed met elkaar te kunnen vinden, maar toen ging het gruwelijk mis. Sylvia kreeg te horen dat ze ernstig ziek was en daarom besloot ze de relatie met Freddy te verbreken. Ze wilde hem naar eigen zeggen liever niet opzadelen met een zieke vrouw.

Uiteindelijk kwam er 25 oktober 2021 goed nieuws: de tumor in haar long is niet meer actief en de artsen vonden toen alleen nog littekenweefsel, geen kwaadaardige cellen meer. Freddy is nog altijd in haar leven, maar nu als vriend. “We hebben nog steeds een goede verhouding”, zei hij. “We bellen elkaar wekelijks, Facetimen. Ik probeer haar zoveel mogelijk te steunen met de situatie.”

Positief nieuws 

Sylvia deelde op 3 maart een openhartige video met de wereld waarin ze vertelde over haar longkanker. Elke drie maanden moet ze voor een scan naar het ziekenhuis. Aan RTL laat Sylvia weten dat ze nu wel echt iets positiefs te melden heeft. De reden? Er is afname van het tumorgebied te zien. Eind februari vertelde de arts haar dat er toename was van tumorachtige cellen en activiteit. De longarts zei dat het ook de bestralingen konden zijn die heel lang doorwerken in je lichaam. "Je bent gelijk van de leg, je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. Wanneer komt er nou eens rust in de tent?" schreef een verdrietige Sylvia op Instagram. Tegen RTL Boulevard vertelde Sylvia dat de uitwerking van de bestralingen en het tumorgebied inmiddels kleiner worden. Fijn te horen!