Romantisch: Temptation Island-Roger vraagt Laura ten huwelijk

Celebs door Elsemieke

Ze waren een bijzonder stel tijdens Temptation Island 2019: Roger en Laura. Hoewel de twee even uit elkaar waren, zijn ze nog het enige koppel van hun seizoen dat nu nog samen is. Het gaat zelfs zó goed tussen de twee, dat Roger zijn vriendin een huwelijksaanzoek heeft gedaan!

Temptation Island-Roger vraagt Laura ten huwelijk 

Van de koppels uit Temptation Island 2019 is nog maar één stel samen: Roger en Laura. De twee zijn door turbulente tijden gegaan, maar inmiddels hebben ze elkaar weer gevonden. Het gaat zelfs zó goed tussen de twee, dat er een huwelijk aan zit te komen! Laura schrijft op Instagram over het moment waarop ze wist dat Roger de ware voor haar was. “Dat ik ooit een ring ging krijgen van hem, wist ik wel ergens. Maar op dit moment en op deze manier… never expected this. Roger heeft me gisteren ook nog eens een fantastische video ervan cadeau gedaan zodat ik dit moment voor altijd kan koesteren. Ik ben super trots en excited om dit moment ook met jullie te kunnen delen.” 

Lovebirds Laura en Roger in Temptation Island 2019

In 2019 waren Laura en Roger veelbesproken deelnemers van Temptation Island en sindsdien staat hun leven op z'n kop. In het programma deden ze er alles aan om de verleiding zoveel mogelijk te voorkomen en daar kregen ze veel commentaar op. Hun relatie overleefde Temptation dus wel, maar helaas gingen de twee daarna toch nog uit elkaar. Roger wist niet meer wat hij wilde in de toekomst en had tijd voor zichzelf nodig om alles uit te zoeken. Ook werd hij met verschillende vrouwen gespot. Toch kon Roger zijn Laura kennelijk niet missen, want al in 2020 kwamen de twee weer bij elkaar. Zijn liefde voor Laura heeft Roger dus nu bezegeld met een verlovingsring. Wij zijn heel benieuwd naar de bruiloft van het stel!

Foto: RTL

Lees ook: Luca Borsato en Daisy Piras zetten volgende stap in hun relatie