Katja Schuuman over nieuwe relatie: "probeer het rustig aan te doen"

Celebs door Elsemieke

Na een heftige breuk met Freek van Noortwijk, lacht het leven Katja Schuurman weer toe. De actrice is hoteldebotel verliefd op haar nieuwe vriend en ondanks alle gevoelens probeert ze het dit keer rustig aan te doen.

Katja Schuurman huilend op Instagram: "liefdesverdriet aan het wegpuffen"

Katja Schuuman over nieuwe relatie: "probeer het rustig aan te doen"

Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk zijn uit elkaar, maar Katja is inmiddels verder gegaan met haar leven.  Ze vertelde tegenover Shownieuws dat ze weer aan het daten is met "een hele leuke man". "Leuk hè? Na maanden janken heb ik nu weer een beetje van zulke vlinders. Dat is toch veel leuker. En dat past ook helemaal bij de zomervibe", zei ze kortgeleden. In de podcast 'Schuurman & Spigt ruimen op' doet ze nog een boekje open over deze nieuwe romance. 

Roze bril

"De lente draagt zeer zeker bij aan mijn vrolijke gemoed en ook het feit dat ik een aantal heel leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman. Toch opvallend hoe anders je wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is", aldus de verliefde Katja. "Nu heb ik een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit." Ondanks haar verliefdheid hangt ze geen label aan de nieuwe situatie, hoewel ze dat wel lastig vindt. "Ik ga deze keer proberen om niet alles meteen in een vaste vorm te gieten. Ik denk, als ik iemand leuk vindt, altijd: zet hier maar je handtekening en dan tikken we het even af." Deze keer mag en wil ze dat niet doen. Maar dat is erg moeilijk. "Dat komt door onzekerheid. Je bent voortdurend op zoek naar bevestiging." 

Lees ook: Zo ziet Fabrizio Tzinaridis er uit zonder lang haar

Foto: BrunoPress