Katja Schuurman huilend op Instagram: "liefdesverdriet aan het wegpuffen"

Celebs door Elsemieke

De liefde tussen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk heeft in 2021 geen stand gehouden. In december van vorig jaar gingen de twee uit elkaar en sindsdien is het leven van Katja in stroomvaart veranderd. Op Instagram geeft ze een update.

Lees ook: De beste manieren om je kater te lijf te gaan

Katja Schuurman geeft update: "liefdesverdriet aan het wegpuffen"

Katja Schuurman is sinds de breuk met Freek van Noortwijk in wisselende stemmingen. Dat laat ze op Instagram zien met een foto van haar behuilde gezicht.  "k zeg altijd: “Een goed begin is het halve werk.” Dus ik ben enorm nieuwsgierig naar de rest van het jaar.” Het jaar 2022 is voor haar niet zo goed begonnen omdat ze heel erg verkouden is. Met een stoombadje probeert ze dat op te lossen, maar er is nog een reden waarom Katja minder goed in haar vel zit en dat is vanwege het liefdesverdriet om ex-man Freek. Ze probeert haar liefdesverdriet weg te puffen en te kotsen. "En dan toch maar weer heel kinderachtig boos worden, huilende baby boven, en al die dingen die ik leuk vind, zoals de spa, het theater, de bios, uit eten; het kan allemaal niet!”

Pijn in het hart

Aan het einde van 2021 ging het showbizzkoppel uit elkaar. Katja Schuurman en Freek van Noortwijk lieten via Instagram weten met 'onbeschrijfelijk veel pijn in hun harten' uit elkaar te zijn. 'We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was", zo schrijft ze op Instagram. Op 21 juni 2019 trouwden de twee nog stiekem met elkaar en besloten ze in plaats van ringen, om armbanden te dragen als ultieme teken van hun liefde. Helaas heeft dit geen stand gehouden.

Foto: RTL

Lees ook: Dit zijn de eerste 8 bewoners van Big Brother 2022