Ahw! Bibi Breijman en Waylon kondigen zwangerschap van hun derde kindje aan

Celebs door Zita

Bibi Breijman en Waylon zijn al gezegend met twee lieve kinderen, Teddy en Chester. Hun geluk kan niet meer op, want Bibi is zwanger van hun derde kindje. Gisteren kondigden Bibi en Waylon op hun Instagram de zwangerschap aan. Cute!

Bibi Breijman zwangerschap derde kindje 

In 2018 beviel Bibi van haar eerste kindje, haar dochter Teddy. Drie jaar later, in 2022 was ze opnieuw zwanger en kreeg Teddy een lief broertje, Chester. Niet lang daarna liep het stroef tussen Bibi en Waylon, maar inmiddels zijn ze weer bij elkaar en gelukkig dan ooit. En dat geluk wordt nu weer verzegeld met een zwangerschap van hun derde kindje.

Meer op Instagram

Bibi deelt een lieve video op haar Instagram, waar ze Teddy en Chester vertelt dat er een baby in haar buik zit. Teddy aait lief over Bibi haar buik en vraagt: ‘Is het een meisje?’ Zij wil dolgraag een zusje als we het zo zien. “Het is wel ons geheimpje”, zegt Bibi. En dat ‘geheimpje’ deelt ze nu met haar volgers op Instagram. Ook Waylon deelt in een post dat er een kindje op komst is. Voor hem is het zijn vierde kind, want hij heeft al een oudere zoon uit een vorige relatie.

Meer op Instagram

Zwangerschapskwaaltjes

Bibi had tijdens haar vorige zwangerschappen nogal wat zwangerschapskwaaltjes. Vooral de misselijkheid nam de overhand tijdens haar zwangerschap. En helaas is die misselijkheid weer teruggekeerd. “Maar elk emmertje is voor iets heel moois” schrijf ze in haar caption. En dat begrijpen we maar al te goed, want als het wéér zo’n engeltje wordt als haar andere kinderen, is het het allemaal waard.

Stroeve relatie

Tijdens de zwangerschap van Chester bleek dat Waylon niet trouw was aan Bibi. Hij ging vreemd en het was daarom voor Bibi een hele moeilijke periode toen ze net moeder was geworden van haar tweede kindje. Gelukkig zijn Bibi en Waylon weer een gelukkig gezin en zijn ze dolblij met de zwangerschap van hun derde kindje.