Babynieuws: Bibi Breijman en Waylon verwelkomen tweede kindje

Celebs door Elsemieke

Goed nieuws voor Bibi Breijman en zanger Waylon. Het stel is namelijk ouders geworden van een zoontje, zo schrijft de influencer zelf op Instagram. Ze deelt direct een aantal zoete foto's van het kersverse gezin van vier.

Bibi Breijman en Waylon verwelkomen tweede kindje

Afgelopen oktober maakten Bibi Breijman en Waylon bekend dat ze de tweede spruit eraan komt. Inmiddels is de zangeres en influencer bevallen. Op 23 mei is het gezin uitgebreid met een babyboy. Bij een reeks lieve foto’s schrijft Bibi: “Deze week was magisch. Chester heeft plaats gemaakt voor vlinders in mijn buik.” Bibi deelt ook een paar foto’s van voor de bevalling en een lieve foto van grote zus Teddy samen met Waylon. Ook Waylon deelt op Instagram een foto, en schrijft daarbij: “Daar ben je dan! Er wordt eindeloos van je gehouden kleine man.”

Knettergek op zijn zusje

Bibi en Waylon Bibi en Waylon begonnen ooit als duo in het zangprogramma It Takes Two. Op dat moment had Bibi nog een relatie, maar al snel was duidelijk dat er meer zat tussen haar en Waylon. Tijdens het programma uit 2017 sloeg de vonk namelijk direct over. Een jaar later werd op 24 november 2018 hun eerste kindje Teddy geboren. Op 22-jarige leeftijd kreeg Waylon zijn inmiddels 18-jarige zoon Dylan uit een vorig huwelijk. In 2020 vertelde hij tegen &C dat zijn zoon er bijna elk weekend is: "Hij is knettergek met zijn kleine zusje." De band tussen vader en zoon is inmiddels goed en ook bezoekt Waylon's zoon zijn halfzusje regelmatig. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: 16x de mooiste babynamen met twee lettergrepen