Zien: zanger Chef' Special halfnaakt op de cover van Men's Health

Celebs door Elsemieke

Over niet lang is het weer Vaderdag en Men's Health vond dat een gelegenheid om de zanger van Chef' Special voor de cover te vragen. Joshua Nolet is net vader geworden, maar dat weerhoudt de zanger er niet van om fit te blijven. Met ontbloot bovenlijf siert de zanger op de cover van deze editie van de Men's Health.

Zanger Chef' Special halfnaakt op de cover van Men's Health

“Trainen, baby, toeren… Het was veel. Maar ik wilde uit de as herrijzen”, zegt de zanger over de eerste periode van het leven van zijn pasgeboren dochtertje Coco. Hij was voortdurend onderweg naar het volgende avontuur: nieuwe uitdagingen, nieuwe prikkels en dus altijd aan het rennen, maar daar is dus nu verandering ingekomen. Joshua Nolet siert deze maand de cover van ‘Men’s Health’. De zanger is te zien met een bijzonder afgetraind bovenlijf én dochter Coco ligt tegens zijn gespierde borst.

Rustiger dan ooit

“Ik voel me gek genoeg heel rustig. Rustiger dan ik me ooit heb gevoeld, terwijl het om me heen een soort wervelwind van dingen is. Er is nieuw leven, ik heb nu een gezin. De band tourt weer. Maar de onrust die altijd in me heeft gezeten, en die vast wel weer terug gaat komen, is weg. Alles staat in een nieuw licht en mijn purpose is opeens duidelijk. Duidelijker dan ooit.”