Dee van der Zeeuw vindt zwanger zijn "soms gewoon even hartstikke kut"

Celebs door Elsemieke

Nog niet zo lang geleden maakte vlogger Dee van der Zeeuw, jawel, de ex van Enzo Knol, bekend dat ze in verwachting is. Zij en haar vriend Lars Gerbrands krijgen dit jaar een meisje. En hoewel de vlogger ontzettend dankbaar is met dit nieuws, deelt ze op Instagram een openhartig bericht over het zwanger zijn.

Dee van der Zeeuw deelt foto van groeiende babybump

Vlogger Dee van der Zeeuw over zwanger zijn

Je kunt haar kennen als de ex van vlogger Enzo Knol, maar inmiddels heeft de 24-jarige Dee van der Zeeuw haar eigen fanbase op Instagram en YouTube. Met meer dan 1,5 miljoen volgers behoort ze tot een van de grootste influencers van Nederland. Inmiddels is ze zwanger van haar eerste kindje. En hoewel Dee hier ontzettend blij mee is, deelt ze op Instagram in een openhartig bericht dat het zwanger zijn soms ook zwaar voor haar is. "Zwanger zijn is prachtig en onwijs lang mijn grootste droom geweest, maar ik wil wel realistisch blijven met je, want het is af en toe gewoon kut."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Pijnlijk stuitje

Dee vertelt verder dat haar lijf haar de laatste tijd echt in de weg zit. "Ik sliep slecht, kon nauwelijks rechtop zitten door de pijn aan mn stuitje en wist mezelf gewoon geen houding te geven." Toch sluit de vlogger haar berichtje positief af. "Hoe in de weg dat lichaam ook kan zitten, ik heb me nog nooit zo mezelf gevoeld."

Zwijgcultuur doorbreken

De blijdschap die Dee ervaart over het zwanger zijn, is er niet altijd geweest. In een emotionele video deelde Dee eerder dit jaar dat ze maar liefst drie miskramen heeft gehad. "2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Ik weet dat wij niet de enige zijn, dus ik wil de zwijgcultuur doorbreken."

Foto: BrunoPress

Lees ook: Alles over Cleo en Antonio in Temptation Island 2022