Zien: Bibi Breijman showt hoogzwangere buik

Celebs door Elsemieke

Bibi Breijman is in verwachting van haar tweede kindje die ze samen met zanger Waylon krijgt. Het steel heeft al een dochtertje, Ted, maar bij deze zwangerschap ging het allesbehalve goed. De aanstaande mama deelt nu op Instagram een foto van haar groeiende babybump. 

Dit is waarom het dochtertje van Bibi Breijman twaalf opa's en oma's heeft

Zwangere Bibi Breijman op het punt van bevallen

Bibi Breijman kan elk moment bevallen van haar tweede dochtertje. Inmiddels groeit haar buik enorm en is ze al ver gevorderd in de zwangerschap. Op Instagram deelt ze een mooi kiekje van haar babybump. Dat het weleens de laatste foto kan zijn die de influencer deelt, blijkt wel uit de reacties onder de foto. Zo reageert Laura Ponticorvo, zelf ook moeder van een dochtertje, met "bijna! Op knappen! Succes met de laatste loodjes!"

Afgelopen oktober maakten Bibi Breijman en Waylon bekend dat ze de tweede spruit eraan komt. Inmiddels groeit Bibi’s buik heel hard en dat is duidelijk te zien op de foto die ze op Instagram deelt. Bibi, Waylon en dochtertje Teddy genieten momenteel van een vakantie op het eiland Bonaire. Dit wordt gevierd met een hoop zonnige kiekjes op Insta. Op de nieuwste foto die Bibi op Instagram deelt zien we de influencer in een felgroene jurk inclusief flinke zwangerschapsbuik. 

Knettergek op zijn zusje

Bibi en Waylon Bibi en Waylon begonnen ooit als duo in het zangprogramma It Takes Two. Op dat moment had Bibi nog een relatie, maar al snel was duidelijk dat er meer zat tussen haar en Waylon. Tijdens het programma uit 2017 sloeg de vonk namelijk direct over. Een jaar later werd op 24 november 2018 hun eerste kindje Teddy geboren. Op 22-jarige leeftijd kreeg Waylon zijn inmiddels 18-jarige zoon Dylan uit een vorig huwelijk. In 2020 vertelde hij tegen &C dat zijn zoon er bijna elk weekend is: "Hij is knettergek met zijn kleine zusje." De band tussen vader en zoon is inmiddels goed en ook bezoekt Waylon's zoon zijn halfzusje regelmatig. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Wat een heerlijk kind! Bibi's Breijmans dochtertje danst op tafel