Glennis Grace door OM gedagvaard voor geweld en mishandeling

Celebs door Elsemieke

Zangeres Glennis Grace kwam enkele maanden geleden volop in het nieuws omdat ze Jumbo medewerkers zou hebben mishandeld nadat haar zoon bebloed thuis was gekomen. Inmiddels heeft het Openbaar Ministerie besloten haar te dagvaarden op verdenking van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade.

Glennis Grace spreekt over supermarktincident: "harde tik op vingers heb ik verdiend"

Glennis Grace door OM gedagvaard voor geweld en mishandeling 

Glennis Grace (43) moet op 26 oktober voor de rechtbank in Amsterdam verschijnen. De officier van justitie heeft besloten in totaal zeven personen te dagvaarden voor het geweld in de Jumbo aan de Westerstraat op 12 februari. Glennis Grace staat met vier andere meerderjarige verdachten terecht. De twee minderjarigen moeten op 27 oktober 2022 voor de kinderrechter komen. Naast Glennis Grace gaat het om twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam, een man van 27 jaar uit Purmerend en een man van 50 jaar uit Loenen aan de Vecht.

Elektronische sigaret

Glennis Grace werd in februari meegenomen door de politie nadat er een vechtpartij was ontstaan in een supermarkt waar zij bij betrokken zou zijn. De ruzie was ontstaan nadat de zoon van Glennis een elektronische sigaret had gebruikt. Daarna zouden de zangeres en wat vrienden van haar verhaal zijn gaan halen bij dezelfde supermarkt. De politie hield het stel drie dagen vast op verdenking van mishandeling en openlijke geweldpleging.

Foto: BrunoPress