Lifestyle / Celebs
Celebs

'André Hazes en jeugdvriendin Anne Rose zijn nu alweer uit elkaar'

De nieuwe relatie van André Hazes duurde niet lang. Hij en Anne Rose Zonneveld waren pas samen sinds december 2021, maar zouden nu alweer uit elkaar zijn. Dat schrijft gossip queen Yvonne Coldeweijer op Instagram, die het gerucht "100 procent bevestigt". Geen rode rozen op Valentijnsdag dus voor Anne Rose.

andré hazes relatie anne rose uit elkaar

Lees ook: Rachel Hazes heeft een prille relatie met No Surrender-oprichter Klaas Otto

André Hazes en Anne Rose uit elkaar

De relatie van André Hazes en zijn jeugdvriendin Anne Rose was eind december 2021 nog maar net bevestigd. Dat het een jeugdvriendin is leek zo'n goed teken, maar niets is minder waar. Volgens lifeofyvonne, een van de bekendste juicekanalen op Insta, zijn de twee toch écht uit elkaar. Yvonne is naar eigen zeggen al drie dagen bezig met dit gerucht. Ze bevestigde het eerst voor 99 procent, maar een uur later was het toch écht voor de volle honderd procent.

andré hazes relatie met anne rose uit elkaar yvonne coldeweijer

andré hazes anne rose zonneveld uit elkaar yvonne coldeweijer

André nieuwe huurwoning

Het romantische tripje naar Rome bleek voor André en Anne Rose toch niet de reis van hun dromen. Het blijkt dat de relatie hier is stukgelopen. André had al wel de sleutel gekregen van zijn nieuwe huurwoning in Vinkeveen, waar hij zou gaan samenwonen met Anne Rose. Dit gaat nu natuurlijk niet meer door. Aangezien zijn koophuis in Vinkeveen momenteel wordt verhuurd, heeft André een nieuwe huurwoning. Al is het niet duidelijk waar hij nu werkelijk slaapt. Yvonne schrijft op Instagram: "Bij zijn moeder in Mijdrecht? Of misschien wel bij Monique (is serieus een optie)?" Anne Rose sliep in ieder geval lekker vertrouwd bij haar ouders.

Lees ook: Famke Louise is bevallen van zoontje en geeft 'm Franse naam

Beeld: BrunoPress